Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Concurs - Rezultate (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3115-concurs-rezultate.html)

ra2 20-07-06 15:21

Re: Concurs - Rezultate

unde mai inchiziu alte topicuri....ca doar pe asta e activitate moarta de tot aproape...orikm e perioada knd cam toti sunt plecati....
si dk o sa continuam asa pe restu topicurilor sigur o sa ajung si restu asa...si e aiurea ca nu prea mai exista situri de vt in romania...se duce dreq forumu asta de vt de rapa:sad:

TazAless 20-07-06 15:31

deci Most_Wanted te rog sa pui o masina competitiva cu potential, buna de tunat si sa nu fie BMW ca altfel se inchide topicu'

patriotu90 20-07-06 15:49

eu unu l-as propune p tng sa aleaga castigatorul (dak este si el de acord) ... sincer el mereu s-a ocupat de concursul asta ...

ra2 20-07-06 15:56

1 Attachment(s)
pun eu poza...ca ma rugat tng pe mess sa o pun

Most_Wanted 20-07-06 15:58

/mah care e masina pana al urma ...nu e bmw ...dar care ee? ramane a lu ionutz17? edit ..am postat in acelasi timp ....deic asta e masina da ...? si hai draq sa facem ceva sa fim cat mai multzi ....eu promitc a readuc doi la viata;) ca sa fim mai multzi

tng 20-07-06 16:03

Lucrati Vectra ... aveti timp 2 saptamani, nu 1 sapt cum era inainte.Asta asa ca sa nu inchidem topicul.
Spor la lucru

TazAless 20-07-06 19:54

tng, asta nu mi se pare deloc o masina competitiva care sa atraga participanti :rolleyes2

andrey2003 20-07-06 21:35

pe mine m'a atras... m'am apucat de ea... nu mai am foarte mult... :D hai, hai la VT.... gata cu OT'u'... SPOR LA LUCRU.... ;)

tng 20-07-06 23:16

Quote:

Originally Posted by TazAless
tng, asta nu mi se pare deloc o masina competitiva care sa atraga participanti :rolleyes2

prea putzin ma intereseaza parerea ta
daca stii sa lucrezi ... lucrezi fara probleme pe orice masina, intr-adevar trb sa te si atraga cumva masina.
opel vectra modelu asta nu s-a lucrat, asa ca va rog..aveti timp

TazAless 20-07-06 23:25

Quote:

Originally Posted by tng
prea putzin ma intereseaza parerea ta
daca stii sa lucrezi ... lucrezi fara probleme pe orice masina, intr-adevar trb sa te si atraga cumva masina.
opel vectra modelu asta nu s-a lucrat, asa ca va rog..aveti timp

pai da... hai sa facem numai trabanturi ca daca stii sa lucrezi lucrezi fara probleme nu?
nu prea sunt de acord cu tine:x
si de ce ai propus tu masina? mai bine desemnai un castigator

tng 20-07-06 23:29

am pus eu pt ca nu avea rost sa o mai lungim ... e deja joi, adica vineri ca e trecut de 12
multumit?

TazAless 20-07-06 23:32

si de ce nu l-ai lasat pe Most_Wanted sa puna o poza? oricum spuneai tu ca dureaza concursu' 2 saptamani deci ce mai conteaza ca e vineri azi?

Most_Wanted 21-07-06 12:03

adica ..pana cealalta duminica nu asta de acum nuh ....da e nasol cu masina ....doar din lateral .....mai bjine lasama masina lui ionutz 17 ...ca sa nu zcietzi ca facem iar BMW

Reme 21-07-06 12:19

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted
adica ..pana cealalta duminica nu asta de acum nuh ....da e nasol cu masina ....doar din lateral .....mai bjine lasama masina lui ionutz 17 ...ca sa nu zcietzi ca facem iar BMW

las-o p-asta ca ne ametim de nu ne mai vedem! ce o iesii o iesii!

vio[s] 30-07-06 22:19

12 Attachment(s)
Tng sper ca nu te superi daca am pus eu rezultatele :oops: !!!

tng.
andrey2003
vio[s]
Reme
AdY9005
Trickz
GRIGO-X2
PointMaster
peter
ionut17
dj_Spykey
mishu-f

All times are GMT +2. The time now is 20:30.

- Copyright 2026 4Tuning