![]() |
Re: Dacia Nova 1.8 16v Turbo
Daca imi dai codul de pe cutie si dimensiunea ta de la anvelope , iti arat cat de lunga sau scurta este.
|
Quote:
|
Ma bag ca musca'n lapte...faptul ca vei avea o cutie cu rapoarte lungi..poti compesa daca pui roti pe 14..sau ma insel ?!..
|
4 Attachment(s)
Quote:
Si niste poze cu surorile cretine....la nunta fratelui meu Chioru,si o poza cand ma pregateam sa il decapitez |
Ai o masina foarte frumoasa care se misca spectaculor pt o dacie.:D nova rosie are topic?:D
|
|
Quote:
|
Vroiam sa comunic ca......anul acesta la Drag Racing Events va participa masina dar fara mine,deoarece eu nu v-oi fi in tara.De participare se va ocupa un prieten de-al meu care cunoaste masina...si care va incerca impreuna cu o cutie si un ambreaj nou sa atinga targetul de anul trecut...adica 13.xx.
Ii urez succes......si cat mai putine probleme mecanice,ne vedem anul viitor cu o caroserie noua,un motor mai mare .....o turbina mai mare....si forjate.Si sa speram si un timp mai mic.Nu va faceti idei....masina ramane aceeasi.:P |
daca nu pui gheare pe capota ma supar rau pe tine...
|
5 Attachment(s)
Masina in stadiu actual......niste poze cu "drama" din cutie.....pe scurt.....e imprastiata prin toata hala......asteapta o cutie si un ambreaj nou cat mai curand......si asteapta sa fie alergata......din pacate nu de mine....poate cand ma intorc in tara....o sa o alerg putin.Nu stiu cum naiba se face ca de fiecare data cand incepe sezonul de drag....masina mea e stricata.......sau daca nu e stricata ...se strica sigur...:P.......glumesc
|
Nasoala treaba pe acolo, spune-mi caseta de directie e de r19 / solenza?
|
ce sa mai intamplat cu masina ? sa mai schimbat cutia de viteze se circula?...bafta in continuare
|
Quote:
|
Quote:
|
Alta caroserie...insemnand ca actuala..e strecuratoare, si nu vrea sa o carpeasca.! Daca asa este , foarte buna decizie!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:55. |
- Copyright 2026 4Tuning