![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
Dar oricum..ms.... Ce nu-ti place la culoare...? e chiar f misto....arata super bine!:-P |
Quote:
Cand nu primiti comenturi faceti gura si cand primiti reprosuri faceti mofturi ! Numai bine ! :rolleyes2 |
Quote:
Bafta!;) Si mult noroc:lol:..... Scz de Off |
2 Attachment(s)
Doua poze noi cu Qashqai-ul meu pe strada..
Inca nu e inmatriculat :| |
4 Attachment(s)
salut , de curand mi-am achizitionat un BMW 325i Touring de la vecinii bulgari cu 1.600 euro. in primu rand vreau sa-i schimb jantele si s-o bag la vopsitorie.. iar daca ne mai raman niste bani poate bagam si niste suspensii low :lol:
|
8 Attachment(s)
Frumos Touring dar data viitoare incearca sa faci pozele undeva pe un traseu;)
Alte Lucruri Cumparate -suspensii -frane disc x2 brembo -kaminari body kit (spoiler fata,spoiler spate,praguri) -si stopuri toyota mk3 "92 Am pus Bara de spate de forma si mai trebuie sa montez bara fata,pragurile si sa fix bara spate In Continuare voi mai cumpara punte spate , arcuri,inaltatoare reglabile,frane disc brembo si niste daca mai raman bani niste jante si benzina:) Vand Bmw e9 Csl -gume iarna -jante tabla -benzina -top speed 180km/h -pret 2500eNegociabil |
A venit bodykitul aseara, se munceste de dimineata la masina, voi reveni disera cu pozele :d
|
6 Attachment(s)
Numai bine cum am ajuns acasă azi a și venit curierul cu scaunele și volanul. Am montat scaunele cu un prieten și am fost să cumpărăm un parbriz, însă nu ne-am întors numai cu el ci și cu un portbagaj original de S15.
Am muncit din greu până acum și am 'dezbracat' mașina pentru a o pregătii de vopsit mâine. Culoarea va fi un melbourne red ca și pe M3 E92. Sper în 2-3 zile să fie gata și să dau comandă de un eleron de drift din carbon. |
2 Attachment(s)
Am dus masina la tinichigiu si cam asta este starea actuala :-) Maine intra la vopsit,culoarea va fi un gri.
O Poza cu Filtrele HKS :D Ps: Scuzati pozele :oops::oops: |
6 Attachment(s)
Multumesc Equinox ca mi-ai facut rost de ea:
2.8 12v vr6-174cp Planuri de viitor: Vom trai si vom vedea! Qashqai-ul are si el numere de acum inainte! |
2 Attachment(s)
Quote:
Noua achizitie.. |
Quote:
Era o c*rva de motor 1.3-u :lol: |
Quote:
Spor in continuare ... dacă vrei facem rost de niste scaune mai "arătoase" |
3 Attachment(s)