![]() |
Re: Modificari la bordul Daciei
Quote:
|
Quote:
|
o intrebare am si eu , daca fac autocolantul cum reusesc ca lumina sa patrunda doar pe unde sunt cifrele si liniutele asta e marea dilema care o am ?
|
1 Attachment(s)
scuze ca postez asa repede dar daca e cineva amabil sa ma ajute si cu niste modele pentru renault 5 o sa va las si ceasurile mele scanate , doresc sa fie cu fond alb si cifrele si etc. negre va rog mult de tot
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am cumparat cateva leduri si decizia a fost luata: bicolor.
Mersi pentru ajutor. |
Sa înțeleg ca ești mulțumit de leduri:D
Sa la folosesti cu placere;) |
Da, sunt ok, ce sa zic...
Si mai ok vor fi daca se vor dovedi fiabile, stii temerile mele. Mersi pentru servicii. Ca chestie, si pentru altii, alea de 170 mi se par mai bine lucrate decat smd-urile si sunt mai compacte. Parca si lumina-i mai normala. |
Cele cu SMD, ți se par asa, deoarece ele nu pot fi lipite direct, au nevoie de o placa(textolit) de circuit, de unde pleacă mai departe rezistentele, si... Sunt cele mai puternice t5 de pe piața.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Salut am o dacie 1300 cea din pozele mele din album si vreau sai schimb bordul cu unul d bmw 316 e36... Se poate face aceasta modificare? Astept niste pareri.
|
Am mai vazut dacie cu bord de E30, dar era un pic "indesat" la capete, de E36 eu zic sa nu iti faci sperante prea mari, ia si tu o ruleta si masoara sa iti faci o idee.
|
Quote:
|
Ca tot veni vorba de piese de e36 pe dacie , ce modificari trebuiesc facute pentru a monta o bancheta de e36 pe 1300?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:44. |
- Copyright 2026 4Tuning