![]() |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaa terminati-va cu melodiile aste de oameni retardati ce dreacu????? mama ce as vrea sa il prin pe strada pe unu de la Ozone sa vezi ce ciocane in frunte ii dau....................vai de capu` lui ce ii fac daca-l vad vreodata pe unu!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: |
alexutzu...stiu yo unde sta Radu asta.. :) e la 3 strazi de mine :)) .... are un Nissan Almera parca nu numere de Moldova..te ajut yo sa`i spargi cauciucurile :D da un PM :)
|
Re:
Quote:
|
idee ar fi sa va chinuiti sa puneti muzica buna de ascultat in masina : /
|
Re:
Quote:
ps: de ce pui de fiecare data : / dupa ce scri ceva??????? |
Re:
Quote:
: / = cu \" :?\" punct |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
sper sa va placa :wink:
|
hai k va pune tata un inceput de muzica buna de ascultat in mashina ...
mai multe nu va pun .. :) |
nu stiu cat de popular va este, dar in fine.. incercarea moarte n-are. pt mine merge direct la inima remixu asta.ENJOY :wink:
PS: caut si eu shauna feat. lil jon - dance sa fie de calitate superioara.. o am la 112kbps si suna prost da e prea belea mel |
2 Attachment(s)
:arrow:
+ unele mai cunoscute care sigur le gasiti pe dc++ 50 cent - just a lil bit (de pe ultimul album) ashanti - only you (mai ales rmx cu camron, juelz santana si murder inc) mario - let me love you (rmx cu jadakiss si TI) (h)auditie plac(f)uta :lol: |
1 Attachment(s)
piese de rezistenta :D sper sa va placa :)
|
hmmmm...sa va bag si eu cateva recomandari :wink:
ashea sa incep: 1.T.I - 24's (o stiti cu toti din NFSU) :) 2.Lil'Jon & The eastside boyz - Just like a bitch 3.Mortal kombat - Main theme :rockon: 4.Shaggy - Ready fi di ride 5.Lil'Jon & The eastside boyz - Can't stop pimpin 6.T.I - Bring em out 7.Lil'Jon feat. Ice cube & The eastside boyz - Real nigga roll call cam atat..o sa revin si cu alte recomandari :) :P pana atunci sa le ascutati cu placere :peace: :peace: :evil_laug |
sunt eu de vina sau serveru e de toata jena? am incercat sa iau 3 melodii diferite si nici una nu m-a dus pana la sfarsit... se blocheaza si in plus nu pot sa dau resume! Care ar fi rezolvarea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning