![]() |
Re: Masina mea...
adevaru e ca bmw-u cu aspirator e mult mai impreionant decat S2-ul. Sa speram ca deocamdata doar...
|
1 Attachment(s)
Pun si eu o poza cu masinutza mea, dupa ce o s-o duc la spalatorie o sa vin cu poze noi :) abia i-am facut rost de numerele defitive: sb-21-nos [cand vedeti, va departati putin ca sunt inca incepator :))]
no, BMW seria 3, '98 - 101 cai, am luat-o cu pachetul sport pe ea, jenti aluminiu, suspensii sport, dublu climatronic - merge masinutza si are un sunet la motor excitant. am luat-o pe finalul lu' iulie dar abia acum am gatat cu toata inmatricularea lu' peste ca dureaza enorm i-am pus semnalizari albe ca arata mai misto si nu stiu zau... e foarte foarte joasa, n-o pot parca bine ca sunt trotuarele mai sus decat botul masinii, la gropi ma doare sufletul dar m-am obisnuit sa le iau frumos |
in ce bani ai luat-o?
frumoasa |
3600 cu tot cu adus in tara...
|
frumos exemplar :)
ce motor are? cand o putem admira pe viu? |
8 Attachment(s)
asta a fost al treilea corrado.....
|
capu sus adisor vine si al 4 lea
|
Quote:
|
din 3 lovite faceti unu praf:lol:
Lasa frate ca acum urmeaza toyota supra... sa vedem cum iti iei zboru` de la semafoare. |
Quote:
las' ca o sa vina altele |
Quote:
|
da...baia sparta la antrenament!:lol:
|
Quote:
|
Quote:
am zis si eu la misto ca doar am fost si eu acolo, la antrenamnet unde s-a intamplat! pacat ca i-o dat tare din prima mansa si nu o mai asteptat! |
Quote:
aha, ok, |
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning