![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
felicitari ESPinoza de achizitie.....esti cel mai tare din parcare(si parcarea i goala)....glumeam....oricum merryCHRISTMAS TUTUROR......POATE IESIM ODATA TOTI LA UN SUC SAU O PIZZA....
|
Bine zis "poate". Nu prea cred ca se va intampla, dar nimic nu e imposibil. Sustin ideea lui. Mai e cineva?
|
In poligon este zapada si voi vreti sa beti suc...
|
Bine maD. Vin in poligon. Da sa ma anunti cand mergeti.;) Ok?
|
yo mad....ziceam intr-o cofetarie,restaurant sau alte chestii....ca afara iti ingheata sucul si dupa aia te plangi ca ai inghetata;)
|
Darius, dar noi nu ne refeream la suc. Zapada, masini, cai putere, poligon, soferi experimentati.....perfect pentru "winter drift show Botosani".:)) Mai ramane organizarea.;) Va rog anuntati-ma si pe mine cand mergeti (maD ma bazez pe tine).
|
mad , ai fost cumva azi pe la 13-14 pe poligon cu cineva cu o pisicuta?
|
La 21:00, eu cu Oliver (my best friend) si multi alti suntem la poligon !
Daca mai sunt care au cu ce intra in poligon, sunt bine veniti ! :) |
nu este destul spatiu in poligon...au ocupat aia aproape tot cu masinile alea de la circ...mai degraba in parcare la magazinul mare
|
1 Attachment(s)
Nu e vorba de spatiu... e prea multa gheata in poligon, iar cu datu in parcarea de la magazinu botosani... Urmareste filumetul ! :)
|
stiu...am fost si eu in poligon azi dupa-amiaza...dar nu aveam ce sa fac....aderenta 0.
eu m-am dat ca disperatu azi in parcare acolo...pe la vreo 6 seara...vreo 20 de min in continuu cu inca un prieten cu o vectra da n-am avut probleme. si cu 2 zile inainte pe la ora 2 noaptea chiar a trecut loganu pe langa parcare si nu au avut nimic de obiectat. la urma urmei pentru ce te sanctioneaza???pentru tulburare nu??? |
Quote:
|
da kir, pt tulburare.....eu nu am fost de fata dar mi s a zis....
|
Quote:
A fost o situatie aiurea... iti zic pe pm ;) |
Silentiosi mai sunteti. Cred ca erau masini cu motoare electrice.:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning