Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   Vw Polo - DDBig (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/26108-vw-polo-ddbig.html)

pigoo 10-12-11 15:41

Re: Vw Polo - DDBig

a, nu e nou ? e bine atunci, inseamna ca se aude si bine . m-am mai linistit:rolleyes2:lol::lol::lol:

Bigu 10-12-11 15:56

Pigoo, vreun scepticism? :) vreun dubiu in privinta creatilor mele? Sau trebuie sa fie "n" bucati de multi toli ca sa poata cineva sa aprecieze in liniste? :) Poate e o incinta de scor care face o cifra magica ;))

pigoo 10-12-11 16:16

chiar nu stie nimeni sa citeasca printre randuri ?:lol:
era o gluma sarcastica

ludo_ludovic2003 10-12-11 19:22

Quote:

Originally Posted by pigoo (Post 4770460)
a, nu e nou ? e bine atunci, inseamna ca se aude si bine . m-am mai linistit:rolleyes2:lol::lol::lol:

sigur a fost o gluma.... dar nu am fost deacord cand a spus ca trebuie sa sune nu sa arate bine.... trebuie sa mai arate si bine asa ar trebui sa facem nu numai sa facem o lada si o aruncam in portbagaj ( cine are) :)

pigoo 10-12-11 21:58

tot nu s-a inteles...:rolleyes2
ce am vrut sa spun e ca, in final.... tot mai important e cum suna:lol:

dar nu ma indoiesc de bigu , sunt sigur ca suna mai bine decat multe altele care arata si mai urat:lol::lol::lol:

Bigu 20-12-11 19:00

4 Attachment(s)
Astazi am mai prins umpic de timp sa termin Poloul. Am montat amplificatorul pentru woofer DD M1a. Toate sculele au intrat in locul rotii de rezerva :) Asta se pare ca va fi varianta finala a sistemului. Pentru primele si singurele deocamdata ore de auditie a wooferului, sunt multumit ce a iesit , anume duce volum suficient si mai stie sa si cante :)

ludo_ludovic2003 20-12-11 19:19

si ledurile, motorasele care invart subul ....unde sunt?

Seal 20-12-11 19:24

:lol::lol::lol::lol::lol:

SKR* 20-12-11 19:30

Frumos coltisorul amplifurilor :D

valitataye 20-12-11 20:14

Totusi nu o sa ai problema cu supra-incalzirea amplificatoarelor?

ludo_ludovic2003 20-12-11 21:49

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4787893)

nu cred ca va avea, pentru ca stie ce face;) asa le-a avut si anul trecut ....

Bigu 20-12-11 22:37

Quote:

Originally Posted by ludo_ludovic2003 (Post 4787753)
si ledurile, motorasele care invart subul ....unde sunt?

raule! :lol:

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 4787779)
Frumos coltisorul amplifurilor :D

merci;)

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4787893)

nu cred ca va fi cazul...

margineanu ovidiu 22-12-11 20:12

foarte clean....felicitari,ai reusit excelent sa le bagi pe toate acolo,intr-un fel imi pare rau ca roata mea de rezerva e sub masina :))

Marinu 23-12-11 09:08

Bravo Bigu, frumoasa retransformarea in masina de zii cu zii :D

Bigu 23-12-11 12:27

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu (Post 4790879)
foarte clean....felicitari,ai reusit excelent sa le bagi pe toate acolo,intr-un fel imi pare rau ca roata mea de rezerva e sub masina :))

Merci!
Roata de rezerva e sub msina... dar de compartimentele alea unde ti bateriile? de alea uiti :) Pana la urma fiecare masina are avantaje si dezavantaje :)

Quote:

Originally Posted by Marinu (Post 4791424)
Bravo Bigu, frumoasa retransformarea in masina de zii cu zii :D

Merci!
Nu stiu pe cat de frumoasa, dar in ore de munca efective, a durat cam o zi sa ajunga asa, cu tot cu scos ce era inainte. Nu e cel mai frumos setup dar ma bucur ca nu se vede nici un fir, mai am loc de o plasa de Metro si mai am si 7ch full activ :)

Sa ai spor si tu la munca, de abia astept sa vad ce faci cu golfu6 , aia e orgasm pe roti din toate punctele de vedere :lol:

Va doresc tuturor SARBATORI FERICITE! si un 2012 cel putin la fel de plin de realizari ca 2011. Numai bine si ..... we are still waiting 4 you to come to the DDark side... We have fresh chocolate chip cookies :D

All times are GMT +2. The time now is 00:28.

- Copyright 2026 4Tuning