![]() |
Re: Vw Polo - DDBig
a, nu e nou ? e bine atunci, inseamna ca se aude si bine . m-am mai linistit:rolleyes2:lol::lol::lol:
|
Pigoo, vreun scepticism? :) vreun dubiu in privinta creatilor mele? Sau trebuie sa fie "n" bucati de multi toli ca sa poata cineva sa aprecieze in liniste? :) Poate e o incinta de scor care face o cifra magica ;))
|
chiar nu stie nimeni sa citeasca printre randuri ?:lol:
era o gluma sarcastica |
Quote:
|
tot nu s-a inteles...:rolleyes2
ce am vrut sa spun e ca, in final.... tot mai important e cum suna:lol: dar nu ma indoiesc de bigu , sunt sigur ca suna mai bine decat multe altele care arata si mai urat:lol::lol::lol: |
4 Attachment(s)
Astazi am mai prins umpic de timp sa termin Poloul. Am montat amplificatorul pentru woofer DD M1a. Toate sculele au intrat in locul rotii de rezerva :) Asta se pare ca va fi varianta finala a sistemului. Pentru primele si singurele deocamdata ore de auditie a wooferului, sunt multumit ce a iesit , anume duce volum suficient si mai stie sa si cante :)
|
si ledurile, motorasele care invart subul ....unde sunt?
|
:lol::lol::lol::lol::lol:
|
Frumos coltisorul amplifurilor :D
|
Totusi nu o sa ai problema cu supra-incalzirea amplificatoarelor?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
foarte clean....felicitari,ai reusit excelent sa le bagi pe toate acolo,intr-un fel imi pare rau ca roata mea de rezerva e sub masina :))
|
Bravo Bigu, frumoasa retransformarea in masina de zii cu zii :D
|
Quote:
Roata de rezerva e sub msina... dar de compartimentele alea unde ti bateriile? de alea uiti :) Pana la urma fiecare masina are avantaje si dezavantaje :) Quote:
Nu stiu pe cat de frumoasa, dar in ore de munca efective, a durat cam o zi sa ajunga asa, cu tot cu scos ce era inainte. Nu e cel mai frumos setup dar ma bucur ca nu se vede nici un fir, mai am loc de o plasa de Metro si mai am si 7ch full activ :) Sa ai spor si tu la munca, de abia astept sa vad ce faci cu golfu6 , aia e orgasm pe roti din toate punctele de vedere :lol: Va doresc tuturor SARBATORI FERICITE! si un 2012 cel putin la fel de plin de realizari ca 2011. Numai bine si ..... we are still waiting 4 you to come to the DDark side... We have fresh chocolate chip cookies :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:28. |
- Copyright 2026 4Tuning