![]() |
Re: Divertisment
|
Stitzi povestea cu Bufnitza?
|
da :lol::lol:
da bancu cu timpul ? care il stie :lol: |
Un ardelean vine acasa mai devreme de la cīmp si aude zgomote īn dormitor. Se duce īn fuga si-si gaseste nevasta dezbracata complet, īntinsa pe pat, transpirata si gīfīind…
- Ce-i, ma nevasta, ce ai? - Am infarct, zice ea. Ardeleanul da sa fuga afara sa cheme pe doctor, cīnd copilul lui de 4 ani zice: - Tata, tata, unchiu’ Gheorghe este sub pat īn pielea goala… Ardeleanul fuge īnapoi, ridica patura si-l vede pe Gheorghe sub pat dezbracat si zice: - Pai bine, ma nenorocitule, nevasta-mea moare de inima si tu umbli ca un bezmetic prin casa īn pielea goala de-mi sperii copilul ------------------------------------------------------------------------------------- Un batranel de la tara statea in fata unui Exchange si se scarpina in cap,incercand sa se dumireasca ce inseamna :Exchange"...Doi tineri trec pe langa batranel si il intreaa: -Tataie, de ce nu-ti dai u caciula aia jos din cap?Nu te vei scarpina mai bine?...la care batranelul ii raspunde celor doi: -May copii, pe voi daca va mananca in cur, va dati pantalonii jos, k sa va scarpinati? ------------------------------------------------------------------------------------- se intalneste romanu cu taganu si ii spune: Ma tagane sti ce am visat aznoapte ce ai visat? am visat ca eu am cazut in cacat si tu in miere de stup. tiganu fericit spune Taganu:si dupaia ce sa intamplat?? AM INCEPUT SA NE LINGEM TIGANU: oo f*tuti visurile. ------------------------------------------------------------------------------------- nu mai pot de ras :lol::lol::lol: |
Pentru cine nu o stie :)
https://www.youtube.com/watch?v=ZrXIK...eature=related Interzis minorilor :D. F.R.Sonic - :)))) :p...Baa!!! fara d-astea |
:lol::lol: ce tare-i :lol:
|
Tare bufnita :-P
|
|
In Japonia s-a inventat un robot care prinde hoti.
> In Japonia, in 5 minute au prins 100 de hoti. > In SUA, in 5 minte au prins 200 de hoti. > In Romania, in 5 minute s-a furat robotul... :))) |
|
tari japonezi aia
|
NOTEPAD "World Trade Centre Trick".. ::
This would be the most amazing trick amongst all four. Did you know that the flight number of the plane that had hit WTC ...on 9/11 was Q33N ....Open your Notepad in ur computer and type the flight number i.e Q33N... Increase the Font Size to 72, Change the Font to Wingdings. U will be amazed by the findings. |
e mai veche da e tare faza
|
1 Attachment(s)
politisti gonflabili si de tabla
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:00. |
- Copyright 2026 4Tuning