![]() |
Re: E36 - DARTH VADER
Quote:
|
Semnalizarile nu le schimbi? Parca ar arata mai bine unele albe in combinatie cu folia aia galbena de pe proiectoare :-)
|
treaba buna ai facut cu masina asta......a iesit vis
|
Pana la urma ai reusit sa-ti indeplinesti visul. Felicitari pentru tot ce ai realizat, au meritat toate sacrificile. Masina e perfecta, parca e de pe meleaguri straine.
|
America style :D
|
Quote:
|
Nosfer--- sa stii ca de ieri sunt intr-o depresie :(( ..vreau sa vin acasa la masina :D, ms frumos de urare :D nici tu nu esti mai prejos
Mitic --- frate stopurile cred ca voi incerca ceva cu folie full red , daca nu imi plac cum iasa iau M :D world_eye007 --- semnalele raman astea , am avut smoked oem , am cautat foarte mult o pereche de semnale portocalii in stare buna ,,,,mai nou toata lumea are negre , fumurii etc , eu vreau stock cu pozitie in ele :P EmyM6 --- Ms frumos , m-am straduit sa fac cat mai bine :D Devu---- Ms de urari , pana la vis implinit mai sunt cativa pasi :D ....Urmeaza :D Minimal.madness --- intr-adevar m-am inspirat putin de pe stance , iar pozitiile vor fi US style Mitic---- astea raman :D |
aa ce e36 frumos :)
|
Acum imi pare rau ca am dat semnalele mele portocalii, erau impecabile :( sper sa mai gasesc un set identic sa le mai schimb cand ma plictisesc de cele fumurii.
|
:D
A pus cineva 2 DIN pe e36 ? as fi interesat sa pun unul , dar nu prea vreau sa renunt la OBC ....o sugestie , poza de la careva, as fi recunoscator |
Quote:
AAA da ma stai ca acum am vazut si eu ca le-ai schimbat pe cele smoked si ai pus portocalii :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Bafta cu proiectul!!! Foarte frumos pana acum! |
1 Attachment(s)
A arata bine jantele ! Ar trebui sa o lasi putin mai jos :shock:
Uite o poza cu DVD ul ! OBC ul l'a mutat in cotiera 8) |