![]() |
Re: Galerie foto
Quote:
|
Da, mie nu mi-a luat nici un leu pe subwoofer si a desfacut pachetul, la ce cutie avea si cum era ambalat nu-i de mirare :). A zis ca e ok, pot sa-l iau. Nici la Fratzika nu cred sa fie vreo problema.
|
...din pacate am avut ghinion cu mp3u' nu stiu din ce cauza cand dateam volumul mai tare se intrerupea....am fost si l-am schimbat cu un model mai jos si se pare ca aceeasi problema.Mi-e teama ca una din boxe sau stiu eu...nu stiu de fapt, o fi vreun scurt ceva....Dadi ti-am trimis pe msg si astept un sfat de la tine.Nu cred ca sunt de vina mp3-urile ci instalatia are o "buba undeva".Oricum o sa schimb cred si boxele.....
Sorry pt. OFFTop Bogdane....le mutzi tu(daca vrei)....vina e a mea ;) Astept sfaturi de la voi. Va multumesc, |
Quote:
La electronice la produsele din afara UE respectiv la chestii care fac sunet :),ar trebui sa fie 2%,dar la sume de peste 50 de euro,bine dupa cum ziceam depinde cat trece pe factura cel care itzi trimite produsul... |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Anul acesta prima zapada a venit cu serviciul de curierat :lol:
Problema e ca daca tineai mainile la aer mai mult de 5 minute incepeau sa amorteasca. |
As dorii sa livrati si la mine in curte cateva transporturi de zapada. :D....imi este dor :(
|
8 Attachment(s)
Quote:
-------- DLS fo life hoe :headfones |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Hm :) cine zicea ca nu da bine eleronu de evo6 pe bmw,sau ca ar fi prea mare?
|
2 Attachment(s)
Am fost aseara la un party de Halloween....
Printre bautura, dans, si altele s-au facut si niste "pozne".... In prima sunt eu, nu prea am avut timp de machiaje...am ajuns acasa de la lucru la 11.30...si din pacate...iar in adoua avem 2 buc. "RACERITZE"...:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
- Copyright 2026 4Tuning