![]() |
Re: Golf IV Variant
1 Attachment(s)
NEGRE!
O masina ca a ta (aproape): |
negre colega ca merg cu farurile! nare relevanta jantele si oglinzile! negre toata ziua! asa ca dai bataie:-P
|
galbene si pui semnalizarile de pe laterale tot galbene.
|
Am vorbit astazi la reprezentanta, si cica nu se fac smoked, doar pe galben :( Nu am ce face decat sa le iau pe cele cu galben, o sa le montez si daca nu imi place cum vin, le fac eu smoked. Alta obtiune nu am gasit.
Comanda cu ele vine pe saptamana vitoare:) |
Stai! Nu te grabi! De ce vrei neaparat pe original? Sunt negre de la alti producatori. Sapa putin pe net si gasesti.
|
Nu m-am grabit, nu am dat o comanda serioasa, maine urma. Din pacate nu am gasit in ro, iar sa comand de afara nu stiu/ nu cred ca se merita sa dau transportul care ii pe la 30-40 euro din cate am vazut:)
|
2 Attachment(s)
Uite cum ar veni cu ele negre ( sunt colantate cu folie pentru stopuri ) . Sa colantezi si semnalizarile din aripi!. Si cred ca ar merge si cu cele portocalii dar duble sa fie ,sau le colantezi cu folie rosie pe cele actuale :-).Si eu le-as colanta cu rosu dar nu mai desfac farurile ,mai degraba modific alte faruri ;).
Edit: acum am vazut ca farurile tale sunt prea negre! incearca un vt cu lupele de la faza scurta vopsite cu rosu si semnalizarile tot rosii . |
1 Attachment(s)
A venit si prelungirea spate V6 de la vopsit, mai sa o pun sus, si evacuarea facuta:)
|
3 Attachment(s)
Am montat prelungirea pe masina, eu is foarte multumit de cum arata. Am vorbit cu criss(tox-customs) sa imi faca finala la toba, am dat deja avansul, din pacate are foarte mult de munca si numa peste 2-3 sapt is programat.
Am dat comanda la reprezentanta de diferite maruntisuri ce lipseste la masina :) Urmeaza ca in sa o las mai jos saptamana asta. |
Quote:
chiar nu am avut cand...dar revin arata bine.. ce maruntisuri ai nevoie? |
1 Attachment(s)
@sossy: Nu mai ii nevoie de dimensiuni, am rezolvat cu evacuarea :) peste 2 sapt ii sus:P
Am comandat: diferite cleme, cornering lights, abtibild dimensiuni jante, capac boxa, cauciuc de izolare pt portbagaj. S-a adunat de 230lei :)) |
Quote:
sa vedem ce iasa...spor la treaba;) |
salut , imi poti spune ce cod are prelungirea spate de v6 ? as vrea sa achizitionez si eu una . merci
|
Esti o sursa de inspiratie pentru cei cu Mk4 variant, cat despre cornering lights, negre sa fie in ton cu farurile, dar parca arata mai US style portocalii....decizia finala e a ta evident. Keep it clean !
|
@sossy: Mersi mult. Si u sa ai bafta cu masina!
@1.9Diesel: Ai pm. @retro_renault: Mersi frumos de apreciere. Eu le-am comandat deja, sunt eom adica portocalii, o sa le montez asa, si o sa incerc dupa un vt sa vad cum ii pe negru. Ma tot macina problema asta cu geamurile, sa dau sau nu jos folia?:P |
All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2025 4Tuning