![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
Quote:
|
Quote:
On.Cat costa setul? |
Quote:
|
Quote:
set-ul a fost - 45 de ron Si la chestia cu emblema de porche pe rh-uri stai lin ca se mai poarta ,sant persoane care in afara prefera jante de bentley pe golf si multii spun ca sant cocalarii dar eu consider ca e exact ce trebuie ;) Numai de bine |
2 Attachment(s)
Work :arrow:
|
ma bucur ca incepi sa-ti faci masina!o sa iasa cel putin la fel de frumoasa ca si pana acum!..cat despre capacele de jante..hai ma ca sunt simpatice si vb lui Sike,de nevoie sunt super pt ca oricum masina nu cred ca o duce la vreu show!
Jockerman stie el ce spune,dar noi inca nu avem banii pe care ii au cei din alte tari si din cauza asta pe moment ne mai adaptam! |
2 Attachment(s)
Si inca doua poze cu bucsile brat si telescopul capota fata :arrow:
|
Quote:
Numai de bine! |
:))) super tare treaba cu cauciucurile!am mai auzit-o si eu pe undeva!
|
1 Attachment(s)
Au venit si capacele jantelor :arrow:
|
Look's good!
|
Quote:
Numai de bine! |
4 Attachment(s)
Si cateva poze cu ceea ce se lucreaza la masina
Important de spus ca atat spoilerul cat si aripa s-au recuperat am renuntat la bad boy ,inca se lucreaza decii nu e nimic terminat ..o sa atasez poze cu fiecare operatiune executata! Numai de bine! |
3 Attachment(s)
Pana la urma am achizitionat si cauciucurile am ramas tot la 195-45-15 toate 4 ,le vruiam pe toate 4 la fel numai ca nu am gasit si astfel am fost nevoit sa iau 2 v-uri si 2 alt model cert e ca arata bine nu sunt tocite ...am pus valve noi plus echilibrarea la toate cele 4 jante din fericire nu am avut surprize neplacute gen sa fie strambe asa ca la jante a mai ramas doar sa le montez pe masina si cam asta e...
Si ceva poze scuzati mizeria de pe cauciucuri in urmatoarele zile o sa le curat frumos ;):arrow: |
1 Attachment(s)
In cele din urma a venit si autocolantul :oops: imitatie carbon sau ceva de genul sper sa zic bine ..din unele motive o sa fie folosit la colantarea plafonului :-) !
:arrow: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning