![]() |
Re: PROTEST - 24.12.2010 ora 14:00 - Pta Victoriei -
Quote:
vede'ti ma de viata ta LASATI"MA IN PACE IN .... MEAX( |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Alta poza reprezentativa:
|
Revenind la subiect ...am discutat cu mai multă lume şi am vrea să facem MARŢI următoarea întâlnire adică nu mâine , poimâine :)....ce ziceţi ? :)
|
E bine. Atunci si noi organizam tot marti in Brasov.
Ar fi bine ca in mai toate orasele sa se intample la fel. |
Quote:
UN ADMIN , SANTOS , CLAUDIA !!! vb cu un moderator ,stirea de azi CHIAR merita pe prima pagina sa apara cel putin in locul daciei 1310 cu ....spoilere de ZAPADA NU??? cred ca merita initiativa noastra !!!! DESKIDETI URMATOAREA INTALNIRE PE PRIMA PAGINA !!! daca ....4tuning este alaturi de NOI sau ....moderatori ceva ...ajutatine si voi !!! comentatorii TV .....de acasa din spatele tastaturii cu intrigi si dezamagiri va transmite Rover_Cabrio Multa SANATATE !!! CONCURS: noi bagam de 10 lei in 20 de minute , voi bagati de 100 lei intrun Minut ??? ce spunetii ??? |
Quote:
|
Quote:
PS. Voi chiar nu va opriti sa va puneti la mintea unora care se plictisesc grav si n-au creier sa intelegea ca protestul asta e facut si pentru cwrw lor. |
poate ajung si eu daca se mai tine` imi pun un banner cat ursu de mare sa vada tot romanu ....
@ ce aveti cu morph? a-ti sarit toti p ea ca nisthe copii de gradinita, e pasionata ca voi toti. incetati toti draq.... morfina si tu te rog.kiss |
haideti sa facem o TOMBOLA ??? toti participantii .....la sfarsitul BOICOTULUI sa se faca biletele cu nr masinii ..iar prin tragere la sorti UNU sa isi primeasca BANII de benzina bagati 10 lei !!! ce spuneti ??? poate asa vine omu ca spune ca isi scoate benzina pana aici macar ??? poate asa mai ....iese romanu ?
|
posibil MARTEA ASTA sa se faca un nou boicot ,,,veniti cu PARERI ...si daca e OK deskideti un nou topic !!!
V-am salutat lume ...am fugit ca am treaba !!! se pare ca BANNERU din luneta mea facut de Claudia a facut VALVA azi la TV :)) acolo o sa ramana pana se decoloreaza ..si cand se decoloreaza il RETUSEZ cu markeru !!! |
Quote:
Scuze că au ieşit cam decolorate afişele dar ...deh !!!!! :lol::lol: |
Am vorbit deja cu un moderator sa ajungem pe prima pagina, sa vedem ce urmeaza !
|
https://www.facebook.com/event.php?ei...vent_invites=0
URMATOAREA INTALNIRE!Postati peste tot unde puteti si dati mass,adaugati pe propriile pagini de Facebook.... |
Sper sa aduc si inca vreo 2-3-4-5-6 scuteristi:lol:!!!
Venim numa' de dragu' ieftinirii benzinei...pe noi nu prea ne afecteaza asa mult dar...dat fiind ca in curand in vrun an o sa avem masina ne gandim si la asta:D Data trecuta a fost craciunul si majoritatea nu au putut veni... apropo dupa prima intalnire de genul...am zis la toata lumea...in primul rand e kterink grava...in al2lea rand e un protest la care daca a-ti da de veste printre taximetristi cred ca ar veni toti taximetristii:D Mult respect tuturor,meritati repsectele tuturor pentru efortul vostru:D! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning