Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

fratzika 09-03-07 10:40

Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA

Stie cineva daca punctele de penalizare se reporteaza si in Statele Unite???
Aseara am pierdut 2 plus 39 lei pt. centura....E a 3-a amenda in 11 ani de conducere...
Prima a fost pt. viteza, iar urmatoarele pt centura :)

Am primit de la Takashy(Cristi Cielo) un capac, am zis ca salvez niste banutzi care la urma urmei s-au dus pe o amenda...mai naspa de atat nu se poate.:(

PS. Mersi Cristi!!!;)

F.R.Sonic 09-03-07 10:42

:lol: acuma te lauzi si postezi de 2 ori???? :))) sau e goana dupa posturi cumva :))))))) :LOL:

BAD-GUY 09-03-07 11:16

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 789112)
Stie cineva daca punctele de penalizare se reporteaza si in Statele Unite???
Aseara am pierdut 2 plus 39 lei pt. centura....E a 3-a amenda in 11 ani de conducere...
Prima a fost pt. viteza, iar urmatoarele pt centura :)(

Cand s-a intamplat? aseara? acolo la rusca te-au prins?,acolo i-am tot vazut aseara.

fratzika 09-03-07 12:06

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 789168)
Cand s-a intamplat? aseara? acolo la rusca te-au prins?,acolo i-am tot vazut aseara.

Pe Libertatii plus ca mai am tupeu sa intorc si pe trecerea de pietoni sub nasul lor....sa-mi fie rusine..dar chiar nu stiam ca e interzis sa faci intoarcerea acolo in fata la BrandX.....pur si simplu acorzi prioritate celor care vin dinspre teatru si te bagi....nu mai conteaza.Ma duc sa platesc amenda:)

F.R.Sonic 09-03-07 13:19

yo eram cu fratzika da am avut centura pusa :D si el o avuto da o scoso (centura) cu 2 intersectii inainte sa-l ia politia :lol: ...mi-e mi-era lene sa mai desfac centura...deci e bine sa fi lenes:D
Dadi maine dupamasa(intre 14 sau mai repede si 19) ai vreme sa taiem umpic dacia acolo in spate pt dls-uri? cand ai tu timp ;)

xxdadixx 09-03-07 17:41

Facem, call me :)

F.R.Sonic 09-03-07 22:41

oky doky :)

F.R.Sonic 13-03-07 11:55

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 789627)
Facem, call me :)

Dadi 100 de ani iti sunt dator :hug: nu stiu tu, da' eu is tot taiat pe maini de sambata de la tabla din masina...
Si sper ca blestemele lu' Lorena sa nu-si faca efectu nici pe tine nici pe mine:zombie:

HD87DGR 13-03-07 22:23

LUMEEEEE,am nevoie de help.Mi-am luat un turometru da habar nu am sa-l montez.Mai am si un parasolar de lipit si nu ma descurc nici cu ala.Am incercat eu sa lipesc unul si l-am facut varza(e si acum pe masina). Ma poate ajuta careva?

F.R.Sonic 13-03-07 22:42

Quote:

Originally Posted by HD87DGR (Post 796734)
LUMEEEEE,am nevoie de help.Mi-am luat un turometru da habar nu am sa-l montez.Mai am si un parasolar de lipit si nu ma descurc nici cu ala.Am incercat eu sa lipesc unul si l-am facut varza(e si acum pe masina). Ma poate ajuta careva?

Am vazut parasolaru dar nu m-am uitat de aproape...de la distanta arata bine :)
cat priveste turometru...aaaa ai incercat la service-uri..nu te pot ajute ei?...
dak vrei o mana de ajutor sa pui parasolaru striga-ma maine pe geam :D (sau pe mess)si te ajut...poate-l centram cumva :p

sNap7 14-03-07 15:58

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 797771)
Pai cand mai venitzi, dati si voi un semnal si la astialalti...ca si eu v-am gasit din intamplare....pt. ca numai de acolo pun benzina in rezervor ;)

Hai aici ca ne injura moderatoru daca mai facem offtopic :D
Pai as fi dat semnal da nici eu n-am avut habar ca o sa venim ..

F.R.Sonic 14-03-07 23:25

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 797779)
Hai aici ca ne injura moderatoru daca mai facem offtopic :D
Pai as fi dat semnal da nici eu n-am avut habar ca o sa venim ..

Nu te las fara sticker Paul stai linistit...doar ca eu am fost prin oras sambata si cand am ajuns acasa ...parca ma uitam la ceva film, ma suna fratzika sa vin sa-ti dau ala...pai pana mea nu puteai sa ma suni si pe mine cu 10 minute inainte sa pleci din deva :p ... iar n-ai nr meu??? 0728210998 raspund la numele de fast_racer_sonik :D

sNap7 15-03-07 14:43

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 798707)
raspund la numele de fast_racer_sonik :D

Ahamz, de acu cand ma intalnesc cu tine te strig asa : fast underscore racer underscore sonicapa
Pfuai ca mi se impleticeste limba dupa atata nume. A avut imaginatie bogata cine te-a botezat :lol:

RRRR 15-03-07 15:33

Re: Userii 4tuning din Hunedoara

Salutare baieti!Care stie de unde sa imi i-au si eu niste neoane - KITS LED LIGHT- .Vreau sa stiu si pe cineva care stie sa le puna. Platesc logic. Si m-ar interesa si niste neoane de interior.Robert de la Nei( ne cunoastem(BAIATU CU SOLENZA RRR) ) tu mai faci din astea?Ai de unde sa le faci rost sa mai sti sa le pui ? :))

xxdadixx 15-03-07 16:56

Re: Userii 4tuning din Hunedoara

Ce culoare iti iei?

All times are GMT +2. The time now is 09:27.

- Copyright 2026 4Tuning