![]() |
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
Stie cineva daca punctele de penalizare se reporteaza si in Statele Unite???
Aseara am pierdut 2 plus 39 lei pt. centura....E a 3-a amenda in 11 ani de conducere... Prima a fost pt. viteza, iar urmatoarele pt centura :) Am primit de la Takashy(Cristi Cielo) un capac, am zis ca salvez niste banutzi care la urma urmei s-au dus pe o amenda...mai naspa de atat nu se poate.:( PS. Mersi Cristi!!!;) |
:lol: acuma te lauzi si postezi de 2 ori???? :))) sau e goana dupa posturi cumva :))))))) :LOL:
|
Quote:
|
Quote:
|
yo eram cu fratzika da am avut centura pusa :D si el o avuto da o scoso (centura) cu 2 intersectii inainte sa-l ia politia :lol: ...mi-e mi-era lene sa mai desfac centura...deci e bine sa fi lenes:D
Dadi maine dupamasa(intre 14 sau mai repede si 19) ai vreme sa taiem umpic dacia acolo in spate pt dls-uri? cand ai tu timp ;) |
Facem, call me :)
|
oky doky :)
|
Quote:
Si sper ca blestemele lu' Lorena sa nu-si faca efectu nici pe tine nici pe mine:zombie: |
LUMEEEEE,am nevoie de help.Mi-am luat un turometru da habar nu am sa-l montez.Mai am si un parasolar de lipit si nu ma descurc nici cu ala.Am incercat eu sa lipesc unul si l-am facut varza(e si acum pe masina). Ma poate ajuta careva?
|
Quote:
cat priveste turometru...aaaa ai incercat la service-uri..nu te pot ajute ei?... dak vrei o mana de ajutor sa pui parasolaru striga-ma maine pe geam :D (sau pe mess)si te ajut...poate-l centram cumva :p |
Quote:
Pai as fi dat semnal da nici eu n-am avut habar ca o sa venim .. |
Quote:
|
Quote:
Pfuai ca mi se impleticeste limba dupa atata nume. A avut imaginatie bogata cine te-a botezat :lol: |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Salutare baieti!Care stie de unde sa imi i-au si eu niste neoane - KITS LED LIGHT- .Vreau sa stiu si pe cineva care stie sa le puna. Platesc logic. Si m-ar interesa si niste neoane de interior.Robert de la Nei( ne cunoastem(BAIATU CU SOLENZA RRR) ) tu mai faci din astea?Ai de unde sa le faci rost sa mai sti sa le pui ? :))
|
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Ce culoare iti iei?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning