Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

pheerya 12-09-07 15:13

Re: Ce vor femeile?

wtf? ....:lol:

tune_AKj 12-09-07 16:18

well putted:lol: :lol:

Magos 12-09-07 19:17

Neaaaaa...
Si oricum...
Femeia nu v-a fi niciodata multumita... ;)
Experienta personala...
Asa ca... :-"

bodyspeed 12-09-07 19:50

si nu are rost sa te mire... acest fapt ;)
dar am vazut si multumite... :D
doar sa ajungi acolo sa le multumesti ...e lucru mare... sa si ramai.. pfoaaaa e cam imposibil ;)

Mustang 12-09-07 23:07

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1096533)
Neaaaaa...
Si oricum...
Femeia nu v-a fi niciodata multumita... ;)
Experienta personala...
Asa ca... :-"

Ma bucur ca esti mai ... realista.
Dar corect e "femeia nu va fi niciodata multumita...;)"

Scuzati, un fix la ora asta. :D

Anka Blonda 14-09-07 12:59

deci...sa incep asa...femeile vor bani si distractie in primu rand multe tzoale...si bijuterii parfumuri fine..si multe mofturi....si o femeie poate sa fie multumita...in cazul in care nu te tzine ea pe tine sub papuc... o ti tu si sti sa'i oferi cu limita...si sa iei inapoi tot cu limita...deci...cam asta ar fi

Mustang 14-09-07 13:02

Quote:

Originally Posted by Anka Blonda (Post 1099765)
deci...sa incep asa...femeile vor bani si distractie in primu rand multe tzoale...si bijuterii parfumuri fine..si multe mofturi....si o femeie poate sa fie multumita...in cazul in care nu te tzine ea pe tine sub papuc... o ti tu si sti sa'i oferi cu limita...si sa iei inapoi tot cu limita...deci...cam asta ar fi

Dupa un timp o sa iti schimbi parerea si o sa fii multumita cand o sa ii tii pe toti sub papuc. ;)

Sasha_z 14-09-07 13:03

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1099775)
Dupa un timp o sa iti schimbi parerea si o sa fii multumita cand o sa ii tii pe toti sub papuc. ;)

:lol::lol: asta spune latura feminina din tine????

Mustang 14-09-07 13:09

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1099788)
:lol::lol: asta spune latura feminina din tine????

E randul meu sa iti dau peste nas si sa iti spun sa numai spui prostii.
Nu stiu ce varsta are Anca, dar in curand o sa vrea ca fiecare tip cu care o sa fie sa ii stea sub papuc.

Asa e trendi. ;)

Sasha_z 14-09-07 13:11

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1099814)
E randul meu sa iti dau peste nas si sa iti spun sa numai spui prostii.
Nu stiu ce varsta are Anca, dar in curand o sa vrea ca fiecare tip cu care o sa fie sa ii stea sub papuc.

Asa e trendi. ;)

o fi trendi.... la mine ink nu a ajuns moda asta... si sper nici sa nu ajunga vreodata.. nu`mi place sa am langa mine o carpa de barbat....

Alexey 14-09-07 13:17

Quote:

Originally Posted by Anka Blonda (Post 1099765)

Nu te contrazic, dar cele mai multe vor cam mult pentru ceea ce ofera si aici nu ma refer la ceva anume ci ca ansamblu, nu le suport pe alea pline de fitze dar care sunt praf cand trebuie sa faca ceva, aproape orice ar fi acel ceva

Anka Blonda 14-09-07 13:23

mai sincer sa va zic asa...nu'mi place sa am langa mn un pamflete pe care sa'l tzin eo sub papuc...ma simt mult mai bn cu unu care stye ca ma domine dar e normal in unele lucruri sa pot sa'mi impun si eo punctul de vedere...si sincer...nu sunt genul sa cer mai mult decat mi se ofera...stiu sa apreciez orice mic gest...si nu'mi trebe vile la snagov..si alte alea...accept cat mi se ofera si styu sa ma limitez...:)

needBrain 14-09-07 13:29

Quote:

Originally Posted by Anka Blonda (Post 1099862)
mai sincer sa va zic asa...nu'mi place sa am langa mn un pamflete pe care sa'l tzin eo sub papuc...ma simt mult mai bn cu unu care stye ca ma domine dar e normal in unele lucruri sa pot sa'mi impun si eo punctul de vedere...si sincer...nu sunt genul sa cer mai mult decat mi se ofera...stiu sa apreciez orice mic gest...si nu'mi trebe vile la snagov..si alte alea...accept cat mi se ofera si styu sa ma limitez...:)

e bine ca sti sa te limitezi,dar vrei sa spui ca nu ai sarit calul niciodata?

Anka Blonda 14-09-07 13:32

nu am sarit calul pt ca nu'mi place sa exagerez...chiar daca sunt femeie..imi place sa gandesc inainte sa fac un lucru:)

needBrain 14-09-07 13:33

e bine asa....mai rar :))

All times are GMT +2. The time now is 22:18.

- Copyright 2026 4Tuning