Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Topic de Help! (pentru orice problema) (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/21018-topic-help-problema.html)

MnezO 23-01-11 18:33

Re: help (about...anything )

multumesc de info. Cer scuze am crezut ca sunt in patru gauri

alex3aru 23-01-11 21:20

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 4013678)
multumesc de info. Cer scuze am crezut ca sunt in patru gauri

nui nimic frate

TYBYSTC 04-02-11 13:29

Cumpar Motor Fabia / Polo 1,2 AZQ----------- [email protected]
multumesc mult !!!!!

skype09 05-02-11 12:59

1 Attachment(s)
cine are becuri de pus in bord albastre? in bazar nu am gasit, nici la benzinarii si p enet comanda minima este de 200 lei nu am ce face cu atatea becuri :)) deci o solutie?

martynn 06-02-11 01:37

sal cine stie cam cat ar costa sa imbrac scaunele +bancheta in piele.' pret.. aproximativ

sageata 06-02-11 09:51

din cate stiam, in jur de 15 milioane cu materialul lor.

vladrehau 07-02-11 11:18

la banii astia iti iei din alea sport...

segundo 15-02-11 19:35

salutare. as avea si eu nevoie pe cineva de incredere ca sa inmatriculez o masina in bulgaria. problema e ca nu mai am numere rosii si trebuie platforma.
am nevoie de niste informatii.. costuri, acte, eventual am auzit ceva de numere de zoll...ca prin bucuresti, timisoara se poate face rost.. aici nu stiu.. ms anticipat :D

skype09 18-02-11 17:33

intrebare..de la dezmembrari as putea face rost de cheie briceag de opel cu tot cu modulul de la masina? si-a luat un prieten inchidere cu cheie briceag thunder dar sunt prost facute, lama are joc plasticul e aiurea...

oltcit_aveo 19-02-11 12:56

va salut. cum pot afla si eu proprietarul unei masini daca stiu numarul. faza e ca m-a busit in parcare la selgros si aplecat. a fost surprins de camere, si mi-au zis baietii de acolo numarul si marca. am fost la politie sa depun plangere, numai ca mi-au spus ca au dosare de acest gen si de acum 4 luni si parca n-as vrea sa astept atat. Apropo e un MATIZ GRI B-54(sau 44)-PFU. Precizez ca avea oarecum numarul murdar si asta e numarul care l-a vazut cel de la selgros. Daca proprietarul e pe-aci sa faca un pustiu de bine si sa se duca la politie.

r@dy 19-02-11 18:19

a patit si taicamiu asemanator sa dus la politie a depus plangere si surpriza dupa 2 luni ne-a anuntat ca la identificat in trafic.acela a venit a dat declaratie cum ca i-am cerut 2000E si ca nu a vrut(nici macar nu a schimbat o vorba...a fugit ca un las).Cand am auzit asta l-am intrebat pe D'l politist ce sa facem:"duceti-va si datil in judecata" deci toata increderea si nici o speranta:)) succes!!:)

vladrehau 21-02-11 06:32

cel mai bine ar fi daca ai afla unde sta si te duci si ai faci masina de comanda sa vad si el cum e ...am patit si eu faza asta ...o portiera infundata noroc ca am casco

markizu 21-02-11 14:34

Quote:

Originally Posted by vladrehau (Post 4105010)
cel mai bine ar fi daca ai afla unde sta si te duci si ai faci masina de comanda sa vad si el cum e ...am patit si eu faza asta ...o portiera infundata noroc ca am casco

off topic akm mi-am amintit ceva .. imi cer scuze vlad eu am fost ala ....glumesc
on topic cel mai sigur il cauti si incerci sa vb cu el daca nu ... ciocanul si dalta pe masina

r@dy 21-02-11 20:14

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 4106319)
off topic akm mi-am amintit ceva .. imi cer scuze vlad eu am fost ala ....glumesc
on topic cel mai sigur il cauti si incerci sa vb cu el daca nu ... ciocanul si dalta pe masina

markizu daca te intalnesti cu el risti sa te iei la bataie etc.(sa recunoastem nu-si pastreaza nimeni calmul)daca nu e prea mare paguba mai bne o lesi asa ca oricum nici cu dalta sau toporul nu rezolvi nimic:);) zic si eu:D

vladrehau 22-02-11 07:19

markizu ...nu cred ca vreau sa mai vorbesc cu tine...te caut cu dalta si ciocanul sau pikamarul:-P

All times are GMT +2. The time now is 07:35.

- Copyright 2026 4Tuning