![]() |
Re: DACIA 1300
Pai si la turatii mai mari ce se intampla, se va comporta ok?
|
La turatii mari scoate 220.
Astia de la Apa Nova (ghici de unde denumirea) au fulii de Nova la generatoare cand sudeaza tevile prin oras. Deci grija mare, sa mergi subturat daca-ti pui fulie de Nova, sa nu se arda becurile si releu' regulator de tensiune. |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Azi am lucrat la chiuloasa :D |
4 Attachment(s)
Niste poze :D
|
Iar l-ai facut bucati ma?:lol::lol:
Spor in continuare:)) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Postez cateva poze :D
|
Salut !
Nu cred ca mai exista cineva pe forumul asta care sa fi bibilit atat de mult un motor de dacie , dar sincer acum si nu vreau sa te descurajez la cat ai tocat cu motorul asta faceai un transplant si aveai in primul rand fiabilitate si apoi putere la un consum mult mai mic decat are asta de dacie. Da gusturile nu se discuta! Totusi nu te-ai gandit niciodata sa pui altceva? |
Quote:
Eu il apreciez ce face! Bafta Vandame! |
mda.... si o data la 2 ani schimba motoare...
satisfactia e alta cand motorul e de dacie |
Satisfactia e alta cand e un motor montat din fabrica, pe care l-ai imbunatatit cu mainile tale.
Dacia cu motor de alta masina nu mai e Dacie, e doar carapace de Dacie si motor de alta masina. Tot respectul pentru cei care modifica motoare vechi! |
Quote:
Multe supercar-uri folosesc motoare împrumutate, cum ar fi McLaren F1 (motor Mercedes). Un exemplu autohton ar fi chiar Dacia, cu motor Renault, deşi aici ar fi mai multe de discutat pentru ca doar numele a rămas de marcă, dar ai prins ideea. Bineînţele că este de apreciat faptul că unii pasionaţi încearcă să îmbunătăţească bătrânul motor Renault, copiat de români în actuala formă, dar nici să schimbi motorul maşinii, cu ceva performant şi străin, nu înseamnă că nu mai posezi modelul de maşină înscris în talon. :) |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Interesant articolul ..
|