Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Masina mea, Audi A4 (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/20634-masina-mea-audi-a4.html)

SFW 02-11-07 15:13

Re: Masina mea, Audi A4

Quote:

Originally Posted by CIPRI_sor (Post 1180421)
Alea se pot da jos,daca vrei sa stii...si cand iti comanzi kit`ul poti sa ai obtiunea sa vina fara ele( rs,hofele.etc) iar cu privire la tine sfw, nu stiu de ce o iei in nume de rau "baiat de bani gata" o consideri ca o jignire??? poate ca toti care punem poze cu masina "noastra" pe acest forum suntem baieti de bani gata...cu siguranta parintii ti`au luat masina..asa ca nu o lua ca o jignire ca nu vreau sa supar pe nimeni...

Citatul e preluare de pe alt topic, si am decis sa raspund aici ca sa nu fiu offtopic pe thread-ul unui coleg (adica proprietar, fan audi :D )

Asa ... pai, o iau in nume de rau pentru ca expresia "baiat de bani gata" are o conotatie negativa, pt ca nu are in vedere numai faptul ca parintii au sau nu bani, ca parintii ti-au cumparat sau nu masina, ci se refera la un anume comportament, ce se bazeaza pe conceptia : "lasa ca rezolva tati totul pt mine", "banii nu-s o problema ca are tati de unde", etc.
Intelegi acum de ce o iau ca pe o jignire?

Si cum am spus si pe celalalt topic, nu cred ca au rost prezumtiile de genul asta, (si desi nu am motive sa dau explicatii) pt ca masina asta chiar este a mea, a fost platita de mine (mai putin avansul care a fost reprezentat de fosta mea masina, care a fost cumparata de ai mei), a fost luata in leasing pe firma pe care o detin din 2004, cum e luat si atv-ul prezentat tot de mine. (Nu zic ca nu m-au ajutat ai mei sa deschid firma, dar asta e altcea).
Si apropo de primul post de pe celalalt topic, o sa vand masina abia la anu, si o sa-mi iau sau nu A5, in functie de cum o sa-mi permit Eu, nu familia mea. (Daca eram copil de bani gata ma duceam la tati si ii ziceam, tati vreau masina noua acum!!)

Nu orice om a carui familie are o situatia materiala mai buna poate fi considerat copil de bani gata, din punctul meu de vedere pot sa fie si copii de milionari care nu pot fi considerati astfel, daca gandesc responsabil, daca au cat de cat valoarea banului. Tine de atitudine nu de situatie, pt ca orice om isi doreste sa ofere copilului sau ceea ce el nu a avut, si poate si-a dorit cand era copil.

CIPRI_sor 02-11-07 15:40

mdaa...nu mai zic nimic ca tu le iei ca jigniri...si nu ti`am cerut eu tie explicatii...ce ma iei tu pe mine cu comportamente si din astea??

SFW 02-11-07 16:02

Quote:

Originally Posted by CIPRI_sor (Post 1180512)
mdaa...nu mai zic nimic ca tu le iei ca jigniri...si nu ti`am cerut eu tie explicatii...ce ma iei tu pe mine cu comportamente si din astea??

Acum nu ai inteles tu, eu doar ti-am explicat de ce am luat formularea "baiat de bani gata" ca pe o jignire, pt ca a ma asemana cu cei carora li se aplica pe deplin aceasta formulare o consider o jignire (avand in vedere sensul original al expresiei, care observ ca a denaturat, catalogand pe toti cei care au masina cumparata de parinti asa, indiferent ca e porsche sau logan, sau de comportament).

Postul precedent chiar nu a fost un atac, ai inteles gresit daca ai retinut asta. Doar am vrut sa ma explic, sa-ti explic de ce m-am simtit atins.

Si nu am zis ca mi-ai cerut explicatii, ziceam ca desi nu ar fi oricum nevoie sa ma explic, pt ca fie ca am masina din banii mei sau a familiei, nu consider ca intru in acea categorie.

Sper ca acum m-am facut inteles, pt ca nu am vrut sa dezvolt conflictul, ci ca si tine, doar sa il sting, dand in acelasi timp si o explicatie.
Nu te iau in nici un fel, stai linistit, ai inteles gresit. Suntem doar toti fani audi, ce dracu :D

CIPRI_sor 02-11-07 16:17

Cu expresia aia am vrut sa ma refer ca tu ai posibilitatea sa iti faci masina cum vrei...ca ai situatie materiala buna...si casa ii faina nu de alta;) ce am vazut eu din poza..sper sa intelegi...nu mai zic nimic...respect in continuare!!!
P.S. da suntem fani audi...

SFW 02-11-07 17:13

Quote:

Originally Posted by CIPRI_sor (Post 1180558)
Cu expresia aia am vrut sa ma refer ca tu ai posibilitatea sa iti faci masina cum vrei...ca ai situatie materiala buna...si casa ii faina nu de alta;) ce am vazut eu din poza..sper sa intelegi...nu mai zic nimic...respect in continuare!!!
P.S. da suntem fani audi...

Din pacate nu imi permit nici eu sa imi fac masina cum vreau, dupa ce i-am intrebat pe cei de la mtm, cam cat trebuie sa scot din buzunar sa pun pe masina motorul de 2.7 biturbo dus in 610 cai, plus toate modificarile adiacente necesare mi-au zis sa ma astept pe la vreo 75 mii :shock: :shock: :lol: :lol: Asta fara modificarile interioare care le-as face.

Ma rog, asta e in forma de gluma, nu sunt atat de nebun, desi poate as prefera masina in configuratia de mai sus decat un A5 sau S5. Mai ales avand in vedere valoare sentimentala f mare care o are pt mine masina asta. (de asta daca as putea sa o tin nu as da masina, da na ... )

AlliedComposites 02-11-07 20:10

sau alegi optiunea numarul 3, si iti iei un EVO 10 si il modifici pe ala!

SFW 02-11-07 20:16

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1180894)

Chiar contemplez optinea asta, da am inteles ca in Romania apare deabia in vara, nu stiu, mai e ceva timp pana urmeaza sa ma decid la o masina.
Oricum, noul evo X e superb, performant, ... mai trebuia sa mai aiba vreo calitate? :lol:

TuningBoy 02-11-07 21:24

dap nice car!!

AlliedComposites 02-11-07 21:30

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1180906)
Chiar contemplez optinea asta, da am inteles ca in Romania apare deabia in vara, nu stiu, mai e ceva timp pana urmeaza sa ma decid la o masina.
Oricum, noul evo X e superb, performant, ... mai trebuia sa mai aiba vreo calitate? :lol:

la vara nu e rau de loc... eu as astepta pana macar la primavara, ca macar nu ii incepi viata cu pietris, sare, noroi, si toate celelalte bucurii ale iernii... si pentru un evo, ce mie primavara, ce mie vara....

aici trebuiau sa ajunga din septembrie, dar inca n-am vazut nici unu, deci poate ca au intarziat lansarea si aici... nu mai sunt la curent, dupa o luna in romania :-P

SFW 02-11-07 23:21

Quote:

Originally Posted by S_TheGodfather (Post 1181023)
dap nice car!!

10x

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1181033)
la vara nu e rau de loc... eu as astepta pana macar la primavara, ca macar nu ii incepi viata cu pietris, sare, noroi, si toate celelalte bucurii ale iernii... si pentru un evo, ce mie primavara, ce mie vara....

aici trebuiau sa ajunga din septembrie, dar inca n-am vazut nici unu, deci poate ca au intarziat lansarea si aici... nu mai sunt la curent, dupa o luna in romania :-P

Da, clar astept pana in primavara inainte sa iau orice decizie.
Dupa o sa vad ce o sa aleg, in functie de calitatati, si de capitalul disponibil :-)

Bogdan_mb 03-11-07 02:33

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1180894)

Mihai , pls forgive me for offtopic :oops:

EVO 10 dupa mine este cel mai frumos evo de pana acum, iar noul motor scoate din 2.0L 280 hp (lafel ca si evo IX MR) dar sunt curios ce performante va avea avand in vedere ca are cam 100kg in plus fata de evo IX cu toate ca are mai multe componente din aluminiu. Cand vine vorba de modificat (ma refer la partea tehnica) nu stiu daca se va merita din cauza blocului motor din aluminiu si a cutiei de viteze cu dublu ambreiaj (din cate am intales pentru inceput cea manuala nu va fi disponibila) care limiteaza destul de mult posibilitatile de modificare fara implicarea unor costuri majore. Bine asta nu inseamna ca va fi o super masina, eu deabia astept sa ajunga vreuna in teste ;)

SFW 03-11-07 04:36

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 1181308)
Mihai , pls forgive me for offtopic :oops:

EVO 10 dupa mine este cel mai frumos evo de pana acum, iar noul motor scoate din 2.0L 280 hp (lafel ca si evo IX MR) dar sunt curios ce performante va avea avand in vedere ca are cam 100kg in plus fata de evo IX cu toate ca are mai multe componente din aluminiu. Cand vine vorba de modificat (ma refer la partea tehnica) nu stiu daca se va merita din cauza blocului motor din aluminiu si a cutiei de viteze cu dublu ambreiaj (din cate am intales pentru inceput cea manuala nu va fi disponibila) care limiteaza destul de mult posibilitatile de modificare fara implicarea unor costuri majore. Bine asta nu inseamna ca va fi o super masina, eu deabia astept sa ajunga vreuna in teste ;)

Nu-i nimic :D
La performante am inteles ca nu o sa fie diferente, si din cate stiu va avea aproximativ 295 cai (era si intr-un pliant trimis de cei de la mitsubishi romania (trimis pe e-mail)
Si cu blocul motor si cutia de viteze ... da ... am auzit si eu ca sunt subiecte de discutie in ceea ce priveste posibilitatile de upgrade.
Oricum, cutia automata nu ar intra in calcule pt mine.
https://www.youtube.com/watch?v=wGaFvJHOkMQ

Oricum, desi imi place mult, am altceva pe inima, infipt tare acolo, si nu stiu daca o sa reusesc sa trec peste asa usor. Ma rog, pana o sa trebuiasca sa aleg mai e ceva timp :-).

aleks 03-11-07 13:41

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1180475)
Citatul e preluare de pe alt topic, si am decis sa raspund aici ca sa nu fiu offtopic pe thread-ul unui coleg (adica proprietar, fan audi :D )

Asa ... pai, o iau in nume de rau pentru ca expresia "baiat de bani gata" are o conotatie negativa, pt ca nu are in vedere numai faptul ca parintii au sau nu bani, ca parintii ti-au cumparat sau nu masina, ci se refera la un anume comportament, ce se bazeaza pe conceptia : "lasa ca rezolva tati totul pt mine", "banii nu-s o problema ca are tati de unde", etc.
Intelegi acum de ce o iau ca pe o jignire?

Si cum am spus si pe celalalt topic, nu cred ca au rost prezumtiile de genul asta, (si desi nu am motive sa dau explicatii) pt ca masina asta chiar este a mea, a fost platita de mine (mai putin avansul care a fost reprezentat de fosta mea masina, care a fost cumparata de ai mei), a fost luata in leasing pe firma pe care o detin din 2004, cum e luat si atv-ul prezentat tot de mine. (Nu zic ca nu m-au ajutat ai mei sa deschid firma, dar asta e altcea).
Si apropo de primul post de pe celalalt topic, o sa vand masina abia la anu, si o sa-mi iau sau nu A5, in functie de cum o sa-mi permit Eu, nu familia mea. (Daca eram copil de bani gata ma duceam la tati si ii ziceam, tati vreau masina noua acum!!)

Nu orice om a carui familie are o situatia materiala mai buna poate fi considerat copil de bani gata, din punctul meu de vedere pot sa fie si copii de milionari care nu pot fi considerati astfel, daca gandesc responsabil, daca au cat de cat valoarea banului. Tine de atitudine nu de situatie, pt ca orice om isi doreste sa ofere copilului sau ceea ce el nu a avut, si poate si-a dorit cand era copil.

nu pot decat sa te felicit pentru explicatia logica pe care ai dat-o aici, poate o postezi si pe sectiune la noi, sau ma lasi pe mine sa-i fac quote, ca sa inteleaga si ceilalti diferenta intre un om care nu moare de foame in casa si un copil de bani gata...

SFW 03-11-07 15:07

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1181603)
nu pot decat sa te felicit pentru explicatia logica pe care ai dat-o aici, poate o postezi si pe sectiune la noi, sau ma lasi pe mine sa-i fac quote, ca sa inteleaga si ceilalti diferenta intre un om care nu moare de foame in casa si un copil de bani gata...

Eh, nu cred ca are sens o dezbatere pe tema asta . Am incercat doar sa ma fac inteles de ce m-am simtit atins. Oricum, merci pt aprecieri. :-)

Bogdan_mb 03-11-07 15:53

stai linistit mihai, nu te considera lumea asa , eu cel putin am observat asta ;)

All times are GMT +2. The time now is 14:01.

- Copyright 2026 4Tuning