Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

DASCALUGABRIEL 26-11-05 20:41

disc

de lada niva? si placa si discu? ce diametru are?ce imi trebuie mie e de 241mm.
ce putere are mot de pe lada niva? tine aproape 200 de cai, ca nu de alta nu as vrea sa schimb discu la fiecare 3 luni

cosmineloo 26-11-05 20:43

bad joke

DASCALUGABRIEL 26-11-05 20:45

ambr

cum adica bad joke? :shock: :shock:

cv-03-btf 26-11-05 21:46

mie mi-a adus acasa 3 cutii cu piese pt FORD i printre care se afla intradevar o placa de presiune second o sa ma uit maine la ea eventual o sa-i pun o poza. Dar d-ul Iulian spunea ca mai trebuie sa aiba acasa o placa de presiune , un disc de ambreiaj si un rulment de presiune toate noi .Uitati numarul lui de telefon 0723604032.O sa fac si eu o lista completa cu ce este la mine eventual cu poze iar cu preturile va intelegeti cu el.Este un domn tare simpatic si se poate discuta la pret.

cv-03-btf 26-11-05 21:53

pistoane nu va trebuie ?

florin_cars 26-11-05 22:53

Re: ambr

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"DASCALUGABRIEL\"

simplu :lol: cum naiba o LADA cu mot de 70-80 CP sa tzina ambreiaju la un motor de aprox 200CP :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: MAMAAA.....

Quote:

Originally Posted by \"codrin44\"
moama ce s-a animat forumu'.....a intervenit chiar dady vivi!!!:O
tovarashe btf...avem opinii diferite despre motoarele ford....
eu am vazut admisie cu inj elec. de la 2.8 pusa pe 2.0(carburatie)....baie de al. 4x4 de la 2.8 pusa pe 2.0....suporti de la 2.8 pusi pe 2.0 si viceversa...
:? numa kiulasele de la 2.8 n-au vrut pe 2.0. galeriile de evacuare sunt identice,supapele tip racing merg si ele nu mai zic de pompa de ulei!
toate kestiile astea m-au convins ca fordul a facut o treaba buna in ce priveste compatibilitatea motoarelor doar 2.9 facand distonanta....desi sunt fortat sa recunosc ca aceasta compatibilitate ar fi singurul avantaj la motoarele ford.....

uitat sa spui k, chiulasele de 2.4 se potrivesc pe 2.0 V6 :oops: :lol:
2.9 ciudat da mai slab dekat 2.8 cu 5, respectiv 15CP depinde de dotarea 2.8-lui...banuiesc k, consumul e motivul, oricum 2.9 mai nou dekat 2.8

si zici k te-ai cam saturat de motoare Ford :?: :(
da ce zici de astea, astea ar avea ceva avantaje... :2gun: :peace:
P.S. primul motor costa cam 4950$ fara filtru, fise, carburator..... :shock:

cosmineloo 27-11-05 08:12

Re: ambr

Quote:

Originally Posted by \"DASCALUGABRIEL\"

gluma proasta facuta bine! felicitari de akizitie...poate vii la vara la mare cu ea.

florin_cars 28-11-05 21:04

pai la TM vine prima data sa-mi stranga mana pt super-oferta :lol: si apoi dk mai are ceva bani in sac, pt benzina , venim si la Costinesti o saptamana...pe capul tau.... :twisted: :twisted:

DASCALUGABRIEL 28-11-05 21:08

MOTOR

numa mina?ti le string pe amindoua pina se cianozeaza si pica! :D :shock: :D :D

cv-03-btf 29-11-05 11:14

Stiti cine are o sigla de la un Ford Mustang?, macar sa o copiem?

codrin44 29-11-05 22:13

eu n-as pune sigla de la mustang pe capri.
originala sau o poza vazusem pe www.oldcars.de la accesorii.

florin_cars 30-11-05 03:02

codrine, siteul ala il stiu demult si niciodata n-am reusit sa gasesc tot ce vreau.
dk stii unde este sigla, pune o poza, fa un print screen dk nu mere altfel, k nu prea se pot lua poze de pe akolo....

oricum eu am vz un Capri cu sigla de la Mustang pe masca fata in coltz sus, stanga si arata oarecum...dragutz :)

BTF dar de ce intrebi, vrei o sigla :?: si cum se poate copia ? k nu cred sa merite copiatul la noi, dk chiar face cineva mulaje dupa asha ceva :roll:

codrin44 30-11-05 13:58

1 Attachment(s)
asta e sigla,31 euro,fara transport...si nu e originala.

cv-03-btf 03-12-05 18:03

Atata l-am batut la cap pe dentist pana ce mi-a dat o punga cu un praf pt.mulaje.Ceva speciat .amesteci cu apa pana devine fluid apoi in cateva minute este beton si rezista la temperatura . Turnat peste piesa respectiva urmareste CELE MAI MICI DETALII!!!!!!!!!!!
Asa am vrut sa reproduc litera F de la ford dar pana a sosit praful am pierdut-o apoi am refacut-o din poxipol in mulaj de ceara de albine dupa litera R

codrin44 04-12-05 00:21

in loc de praf din ala poti folosi o surubelnita si masina altuia.sau pe la dezmembrari. :oops:

All times are GMT +2. The time now is 20:34.

- Copyright 2026 4Tuning