![]() |
disc
de lada niva? si placa si discu? ce diametru are?ce imi trebuie mie e de 241mm.
ce putere are mot de pe lada niva? tine aproape 200 de cai, ca nu de alta nu as vrea sa schimb discu la fiecare 3 luni |
bad joke
|
ambr
cum adica bad joke? :shock: :shock:
|
mie mi-a adus acasa 3 cutii cu piese pt FORD i printre care se afla intradevar o placa de presiune second o sa ma uit maine la ea eventual o sa-i pun o poza. Dar d-ul Iulian spunea ca mai trebuie sa aiba acasa o placa de presiune , un disc de ambreiaj si un rulment de presiune toate noi .Uitati numarul lui de telefon 0723604032.O sa fac si eu o lista completa cu ce este la mine eventual cu poze iar cu preturile va intelegeti cu el.Este un domn tare simpatic si se poate discuta la pret.
|
pistoane nu va trebuie ?
|
Re: ambr
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
2.9 ciudat da mai slab dekat 2.8 cu 5, respectiv 15CP depinde de dotarea 2.8-lui...banuiesc k, consumul e motivul, oricum 2.9 mai nou dekat 2.8 si zici k te-ai cam saturat de motoare Ford :?: :( da ce zici de astea, astea ar avea ceva avantaje... :2gun: :peace: P.S. primul motor costa cam 4950$ fara filtru, fise, carburator..... :shock: |
Re: ambr
Quote:
|
pai la TM vine prima data sa-mi stranga mana pt super-oferta :lol: si apoi dk mai are ceva bani in sac, pt benzina , venim si la Costinesti o saptamana...pe capul tau.... :twisted: :twisted:
|
MOTOR
numa mina?ti le string pe amindoua pina se cianozeaza si pica! :D :shock: :D :D
|
Stiti cine are o sigla de la un Ford Mustang?, macar sa o copiem?
|
eu n-as pune sigla de la mustang pe capri.
originala sau o poza vazusem pe www.oldcars.de la accesorii. |
codrine, siteul ala il stiu demult si niciodata n-am reusit sa gasesc tot ce vreau.
dk stii unde este sigla, pune o poza, fa un print screen dk nu mere altfel, k nu prea se pot lua poze de pe akolo.... oricum eu am vz un Capri cu sigla de la Mustang pe masca fata in coltz sus, stanga si arata oarecum...dragutz :) BTF dar de ce intrebi, vrei o sigla :?: si cum se poate copia ? k nu cred sa merite copiatul la noi, dk chiar face cineva mulaje dupa asha ceva :roll: |
1 Attachment(s)
asta e sigla,31 euro,fara transport...si nu e originala.
|
Atata l-am batut la cap pe dentist pana ce mi-a dat o punga cu un praf pt.mulaje.Ceva speciat .amesteci cu apa pana devine fluid apoi in cateva minute este beton si rezista la temperatura . Turnat peste piesa respectiva urmareste CELE MAI MICI DETALII!!!!!!!!!!!
Asa am vrut sa reproduc litera F de la ford dar pana a sosit praful am pierdut-o apoi am refacut-o din poxipol in mulaj de ceara de albine dupa litera R |
in loc de praf din ala poti folosi o surubelnita si masina altuia.sau pe la dezmembrari. :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning