Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Refreshed (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/201301-e36-refreshed.html)

motzu 13-11-11 22:50

Re: E36 - Refreshed

QUOTE=jm3k3rd3mik;4712372]Ca tot e vorba de exhaust sound.....sa fie de la motzu pe sistem :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=XMwr6SZMn64

ON: O zi aprox cand e gata ?[/QUOTE]

:peace::peace::peace:

Nosfer 14-11-11 00:17

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4712372)
ON: O zi aprox cand e gata ?

Gataa de tot.. va fi la anu' si nici atunci nu-s sigur :)) Daca totul merge bine sper sa pot circula cu ea iarasi pe joi-vineri dar apoi va mai urma interiorul si probabil si o alta finala :D Pun si jantele de iarna ca deja nu mai fac fata gumele astea de vara pe frig.

Nosfer 17-11-11 19:28

7 Attachment(s)
S-au adunat cam toate piesele pentru masina si... in cateva zile ar trebui sa fie gata, probabil pe sambata-duminica. Pe partea tehnica s-a rezolvat cam tot ce era de rezolvat, mai trebuie doar sa punem tot pe ea la loc.

Au venit proiectoarele, grila facelift cu nari negre, ceasurile de is cu inele cromate, farurile zkw au primit angel ccfl fara sticla pe scurta si lunga, a venit si alt radiator ca era crapat si asta... o alta consola (cu 5 butoane) + macarale geamuri electrice spate si .. multe altele. Nici eu nu mai stiu exact ce i-am mai luat, sunt o tona de piese.

Bonus: o sa vina si interiorul Vader zilele astea!!

Thanks to: SB09HMM (pt plimbari si pt ca mi-a facut farurile si ceasurile :D), SynTheLaz (pt plimbari si poze :lol:), Dani (pt ca el face toata treaba), CatalinM6, Skillzu, BmNwa (pt piese), zeky (pentru interiorul ala super pe care-l astept), motzu (suport moral si stress) si multi altii :rolleyes2

motzu 17-11-11 19:49

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4721531)
S-au adunat cam toate piesele pentru masina si... in cateva zile ar trebui sa fie gata, probabil pe sambata-duminica. Pe partea tehnica s-a rezolvat cam tot ce era de rezolvat, mai trebuie doar sa punem tot pe ea la loc.

Au venit proiectoarele, grila facelift cu nari negre, ceasurile de is cu inele cromate, farurile zkw au primit angel ccfl fara sticla pe scurta si lunga, a venit si alt radiator ca era crapat si asta... o alta consola (cu 5 butoane) + macarale geamuri electrice spate si .. multe altele. Nici eu nu mai stiu exact ce i-am mai luat, sunt o tona de piese.

Bonus: o sa vina si interiorul Vader zilele astea!!

Thanks to: SB09HMM (pt plimbari si pt ca mi-a facut farurile si ceasurile :D), SynTheLaz (pt plimbari si poze :lol:), Dani (pt ca el face toata treaba), CatalinM6, Skillzu, BmNwa (pt piese), zeky (pentru interiorul ala super pe care-l astept), motzu (suport moral si stress) si multi altii :rolleyes2

ma bucur ca te-am stresat sa il iei:)))))) merita fiecare leu interioru ala
si ma bucur ca ai ales ZKW!!!!!8)

liviu tex 17-11-11 19:50

Thanks to: SB09HMM (pt plimbari si pt ca mi-a facut farurile si ceasurile :D), SynTheLaz (pt plimbari si poze :lol:), Dani (pt ca el face toata treaba), CatalinM6, Skillzu, BmNwa (pt piese), zeky (pentru interiorul ala super pe care-l astept), motzu (suport moral si stress) si multi altii :rolleyes2[/QUOTE]

laaaadyss and geeeeentelmaaaaaan...and the winner 's...from sibiu,romania...NOSFEEEER!!:lol:

nebunaticule cum i-ai enumerat tu pe toti ca un castigator de premiu Oscar!

frumos entireoru ala! te apropii de 15 mii?!:lol:

SynTheLaZ 17-11-11 19:53

1 Attachment(s)
Daaaa a luat Oscar-ul !!! Atasez poza !!

Omul recunoaste si apreciaza ajutorul celor din jur spre deosebire de altii care ... :???:

Poate de asta il ajuta lumea cu ce poate !

P.S. Ori schimb telefonul ori iau aparatul dupa mine pentru viitoare poze:twisted:

Nosfer 17-11-11 20:03

chiar ca am castigat oscarul, am si speech-ul pregatit :))) ce oameni.. mi-au dat sa tin o piesa jegoasa in mana apoi pac, au scos mobilul sa-mi faca si mie o poza "muncind la masina" :))

@ motzu - merita fiecare cent interiorul ala, abia astept sa fac si bancheta din spate de sedan la fel :rolleyes2

@ liviu - nici nu mai stiu cat s-a dus pe masina asta, mi-e frica sa calculez :)) oricum 15 mii e depaaarte rau. Interiorul chiar e varza si de demult voiam ceva fain :D

SynTheLaZ 17-11-11 20:05

Se vede fericirea in ochisorii tai aia mici si in ranjetul ala tāmp !! :lol::lol:

You are a winner :!:

Wilgax 17-11-11 20:17

Deci s-a pus lumea pe treaba serioasa.Hai sa iasa treaba buna la reglaje grila faruri capota bara si ce mai e si urca repede pana duminica niste poze sa o vedem echipata sufleteste!!!

Keep up the good work:paper:

RIcKO 17-11-11 21:05

Foarte frumos lucrat Nosfere , bravo , felicitari !!!

by_edu 17-11-11 21:07

Ce interior , ce jante , ce masina :shock: !! Asteptam toate piesele sus si poze meseriase !!! Multa bafta omule ;) RESPECT !!!

sharkylete 17-11-11 21:11

Niste poze mai detaliate cu interioru` ai?! :) din ce material este?!

Si te rog frumos ai grija de jantele alea!

Nosfer 17-11-11 21:34

o sa fac mai detaliate pe sambata cand o sa ajunga :D

BMnWA 17-11-11 23:43

avioane scaunele,deja masina cere un motor MOTOR !! :D

Nosfer 18-11-11 00:32

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4722157)
avioane scaunele,deja masina cere un motor MOTOR !! :D

e numai bun is-ul asta pe care l-a primit acum cateva luni :)) daca era un 2.8 cine stie ce dauna avea :sad:

All times are GMT +2. The time now is 21:54.

- Copyright 2026 4Tuning