![]() |
Re: TXA
parca din cate stiu eu nu m-am dat cu txa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
nu stiu ce a-ti vazut voi dar avetzi pb daca spune-ti ca tom a luat bataie cand se vedea clar ca e cel putin juma de masina in fatza ( precizez pe 400 de m cum se face o cursa de drag)
|
TOM a luat bataie de la TXA si s-a vazut clar, a zis si TXA k a dat NOS 2 si 3 si la 3 kiar s-a vazut, pt k atnci a sarit de langa TOM
|
deci nu ai dreptate........ txa incepuse sa se urce pe tom dupa 400 de m asta s-a vazut clar ( mai ales in prima cursa)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
adevarul este ca, prima data, spre sfarsitul parcarii, unde Tom a pus frana, z4 era un bot in fata.personal cred ca se datoreaza subestimarii de catre Txa a acelui z4.a 2 data, Txa a plecat mult mai bine folosind tot ce are in dotare (pssssss), astfel spre sfarsitul parcarii avea avans de 1 masina si continua sa se duca in fata. rezultatul este clar, Txa a castigat! (oricum pariasem pe el :-P , si am castigat o finlandia mare pe care de-abia astept sa o impart cu blazey-blaze and Co) FELICITARI CELOR 2 PT MASINI. |
da frate am vrut exact sa vad cum stau............si cred ca am stat bine cu un m3 ;) .......tu ce zici???????
|
Quote:
|
Quote:
|
raman fara cuvinte...am zis sa se vb de ursu txa si se vb de pisica txa,nu pot sa cred;si daca tot se vb de pisica txa nu mai fi suparat catalin ca te-am razbunat eu de cateva ori bune:D :D
|
sa vorbim de ursi fratilor va astept cu orice urs sa ma provocati dar la start nu la tastat........
|
da Marius ai dreptate abia astept sa scot masina sa vad si eu cum stam .........aaaaa.......dar facem si cu spray si fara .........ok??????
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning