![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
Partidul e cu tine DAC-ule!!! hai mha ca arata bine...ma pot exprima mai liber dupa ce o vad live.....
|
dracule cred ca ai pana pe fata ............de e asa lasata masina:lol: :lol: mai ai loc sa bagi cricu:rolleyes2 :lol: :lol:
|
ma nu rade cu cricul ca de intrat mai intra...:) pot spune ca imi intra daca ma chinui intre spoiler si asfalt o cafelutza :) masina o sa inceapa sa arate bine cand o sa ii fac si pragurile si bara spate...problema e vremea...astept sa se incalzeasca :)
|
pozeee!!! multumesc ;)
|
Mha, arata dragut din "teaser-ul" tau, dar nimik nu se compara cu o privire live...las' ca vedem noi :D
|
Asa da DRACULE i-mi place ... vad ka se kam ofitica astia cu barcile :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
@Clauditza: nu am inteles legatura mea cu NightDevil si in al doilea rand habar nu ai despre ce vb eu, si atat.
DAc-ule a iesit bine si imi place dar te-am rugat ceva, sa masori cu exactitate ce distanta ai de la pamant la bara din fata, asta daca esti dispus sa imi spui, deoarece eu cu arcuri intreci si neteiate am 4cm de sol.Atat am vrut sa mentionez. |
Quote:
Back to the DAC: stop teasin', start squeezin (the camera, not the trigger!:lol: ) adica pune DrACu' niste poze! ca noi astia din provincie ajungem mai greu cu barcile in capitala...:rolleyes2 |
Vad ca toti optati pentru arcuri taiate, dupa cum vad, asa ca va spun ca nu aveti dreptate si vreau sa spun ca nu trebuie sa tai din arc sa ajungi asa jos, il pui si gata, masina e mai jos decat crezi, si inca ceva la mea intra mai mult roata sub aripa din fata decat a ta cu arcurile "ciopartite".:twisted:
Si @quick_5hifter:stiu ce latime are bara si e la fel ca a mea asa ca sunt la fel iti spun foarte sigur. |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cunosti masina asta?daca da ceva explicatii, daca se poate.multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:36. |
- Copyright 2026 4Tuning