![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
Ce mare lucru sa faci niste evazari.... ;)
|
ba, am un stalp de lumina aici la bloc, sta sa cada..vin'o sa'l bagam in aripi :))
|
cum vine cu 195/45? sau nu ai probat?
|
n-am probat, maine probez si pun si poze :D
mike, maine, daca te prind pe mess, am o vorba cu tine :lol: pt ca nu evazarile sunt problema, problema e la partea a 2-a :lol: |
Quote:
Nu prea mai am timp de calc..... cel mai bine ma suni.... sau vii pe aici pe la mine si e mai bine.... ;) |
incearca 205/40/16. ;)
stretch-ul nu e dat numai de latime ci si de inaltimea cauciucului ;). spor. |
205/40 ar venii foarte bine si s`ar intinde excelent :) sau un 195/40 dar deja o sa fie intins maxim :D
p.s. eu am 195/45 pirelli ... si sta intins foarte misto .. dar am mai avut inainte si eagle f1 si nu statea asa intins ca si asta ... credca depinde si de producator |
3 Attachment(s)
eu sunt 100% sigur ca difera strech-ul in functie si de producator...
acum am 195/45/16... cam asa arata puse pe jante. azi am sa le pun pe masina sa vad cum arata si voi pune iar poze :D |
1 Attachment(s)
Deci astea ce le`ai pus de la uniroyal chiar nu sunt asa itinse daca zici ca sunt 195/45 ... uite la mine 195/45
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
lasa ca oricum o sa fac azi curat in ea :rolleyes2
am incercat azi o pasta de polish, am luat la mana deocamdata, pana imi cumpar o masina de polishat... este vorba despre Mirka Polarshine T10, am si o poza aproximativ 50/50 (nu am pus banda sa delimitez, ci doar asa... din mana...) + cateva poze cu nuanta vopselei |
Quote:
|
Quote:
Sa treci pe la mine sa iti arat ce iti trebuie pentru un polish profesional si de calitate! ;) |
Quote:
@ovidiu, am s-o iau. dar o sa ai dureri de balamale la mana :lol: |
3 Attachment(s)
Asa cum am spus si pe celalalt topic al meu, am fost weekendul asta la Severin pt prima etapa EMMA din acest an.
Am luat locul I la categoria mea si locul III (oficial) la Event Loudest Car. Cateva poze pentru voi :) mai multe poze puteti vedea pe topicul de la "Muzica mea" |
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning