Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum agãti un baiat (pentru fete) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1749-ag-baiat-fete.html)

dmn 07-11-06 21:33

Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)

asta daca nu tii situatia sub control...

schumonik 08-11-06 10:00

Sub control nu stiu pentru cat timp o sa poti sa o tii! Poate daca una dintre ele stie care e siuatia si nu o deranjeaza si stie ca nu trebuie sa iti dea beep-uri si mesaje cat e ziua de lunga! oricum greu de crezut si mai ales greu de gasit!Si oricum la un moment dat totul se complica mult prea mult si atunci te intrebi daca a meritat!

B-83-DAC 08-11-06 14:21

dolusd lasa ma ca nu trebuie sa iti faci griji ca iti da una alta beep-uri sau SMS-uri...daca iti faci griji atunci nu mai faci nimic, mai bine stai ca omu' in banca ta si iti vezi de relatia care o ai...acum sa ne zica schumonik cum agata ea unu...ca vad ca se pricepe la dastea

bluey 08-11-06 18:23

Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)

Quote:

Originally Posted by B-83-DAC (Post 614811)
dolusd lasa ma ca nu trebuie sa iti faci griji ca iti da una alta beep-uri sau SMS-uri...daca iti faci griji atunci nu mai faci nimic, mai bine stai ca omu' in banca ta si iti vezi de relatia care o ai...acum sa ne zica schumonik cum agata ea unu...ca vad ca se pricepe la dastea

Ietete DAC-u si femeia...
Fata e in control pe forum sau doar in trecere???:twisted:

B-83-DAC 08-11-06 19:23

e cat se poate de in control sunt sigur de asta :)) imi e cam frica :((

bluey 08-11-06 19:28

Quote:

Originally Posted by B-83-DAC (Post 615191)
e cat se poate de in control sunt sigur de asta :)) imi e cam frica :((

@ SCHUMONIK fata stai linistita ca DAC-u e baiat cuminte si nu se uita dupa masinile altora.Zana lui e zana lui.

schumonik 08-11-06 20:45

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 615201)
@ SCHUMONIK fata stai linistita ca DAC-u e baiat cuminte si nu se uita dupa masinile altora.Zana lui e zana lui.

De uitat poate sa se uite, dar sa se limiteze la asta;)

bluey 08-11-06 21:16

Quote:

Originally Posted by schumonik (Post 615313)
De uitat poate sa se uite, dar sa se limiteze la asta;)

Ma ne lasi.... Numai el stie ce pateste saracu daca intoarce capul dupa vreo zana..

B-83-DAC 08-11-06 21:20

stai tu linistit ca nu e chiar asa cum crezi tu bluey...nu stiu ce pateai tu dar eu unu ma uit ca nesimtitu...unic llucru care ma opreste este bunul simt si prezenta ei :)))

Mustang 09-11-06 07:19

abe ... dati-o-ncolo pe asta cu nr de tel ...
nu se intampla foarte des ... si la cine s-a intamplat ... nu era combinat cu vreo tipa ... (in general zic)

sau daca s-a intamplat ... se putea interpreta ca era la misto ...
tipe care cer numerele de telefon ... mi se par cam dubioase ...
mai degraba i-l cer eo ... poa' sa arate tipa ... 90 - 60 - 90 ... tre' sa fie ceva la mijloc :) (pentru ca orice tip cu un complex - care se crede mai uratel - isi face si mici sperante dar isi pune si semne de intrebare - WHY ME???)

pana acu' n-am pomenit vreo gagica care sa imi ceara nr de telefon ...
decat una care si-a bagat singura numarul de telefon in agenda mea ...
ain't that pheerya ? :D
bineinteles ... atunci a fost alta mancare de peste :)

bluey 09-11-06 19:37

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 615679)
abe ... dati-o-ncolo pe asta cu nr de tel ...
nu se intampla foarte des ... si la cine s-a intamplat ... nu era combinat cu vreo tipa ... (in general zic)

sau daca s-a intamplat ... se putea interpreta ca era la misto ...
tipe care cer numerele de telefon ... mi se par cam dubioase ...
mai degraba i-l cer eo ... poa' sa arate tipa ... 90 - 60 - 90 ... tre' sa fie ceva la mijloc :) (pentru ca orice tip cu un complex - care se crede mai uratel - isi face si mici sperante dar isi pune si semne de intrebare - WHY ME???)

pana acu' n-am pomenit vreo gagica care sa imi ceara nr de telefon ...
decat una care si-a bagat singura numarul de telefon in agenda mea ...
ain't that pheerya ? :D
bineinteles ... atunci a fost alta mancare de peste :)

hihihi
ba... io nu te cunosc (face to face) da` chiar atat de urat esti?? ;) :lol: :lol:
Stii ca pe noi astialalti ne opresc fotomodelele pe strada cu propuneri indecente si cu biletele cu nr lor de telefon??

pheerya 09-11-06 20:27

mama Gabi ce ti a zis ooooooooo!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
app...am terminat experimentu...din 5 baieti 4 au dat nr de telefon fara a l cere si pe cel al fetei...doar unul singur a insistat ca l vrea neaparat pe al tipei...asa ca am gastigat:-)

Mustang 09-11-06 22:23

bluey tatica ...
da mah ... sunt urat ! ... nu vad care e problema :)
gasesc eo o urata si pt mine ... nu e problema =))

si ... ana ... ce dracu' ai "gastigat" ???

dmn 10-11-06 16:25

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 616580)
mama Gabi ce ti a zis ooooooooo!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
app...am terminat experimentu...din 5 baieti 4 au dat nr de telefon fara a l cere si pe cel al fetei...doar unul singur a insistat ca l vrea neaparat pe al tipei...asa ca am gastigat:-)

nu prea cred ca ai castigat...
din cei 5, care dintre ei are cele mai mari sanse de a fi sunat??? cam la asta se rezuma...

bluey 10-11-06 19:19

Quote:

Originally Posted by dmn (Post 617585)
nu prea cred ca ai castigat...
din cei 5, care dintre ei are cele mai mari sanse de a fi sunat??? cam la asta se rezuma...

Are cele mai mari sanse cel care a si uitat deja de tine.Oricum nu iti cauta barbatul viselor oferindu-ti numarul de telefon pe strada.:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 10:59.

- Copyright 2026 4Tuning