![]() |
Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)
asta daca nu tii situatia sub control...
|
Sub control nu stiu pentru cat timp o sa poti sa o tii! Poate daca una dintre ele stie care e siuatia si nu o deranjeaza si stie ca nu trebuie sa iti dea beep-uri si mesaje cat e ziua de lunga! oricum greu de crezut si mai ales greu de gasit!Si oricum la un moment dat totul se complica mult prea mult si atunci te intrebi daca a meritat!
|
dolusd lasa ma ca nu trebuie sa iti faci griji ca iti da una alta beep-uri sau SMS-uri...daca iti faci griji atunci nu mai faci nimic, mai bine stai ca omu' in banca ta si iti vezi de relatia care o ai...acum sa ne zica schumonik cum agata ea unu...ca vad ca se pricepe la dastea
|
Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)
Quote:
Fata e in control pe forum sau doar in trecere???:twisted: |
e cat se poate de in control sunt sigur de asta :)) imi e cam frica :((
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
stai tu linistit ca nu e chiar asa cum crezi tu bluey...nu stiu ce pateai tu dar eu unu ma uit ca nesimtitu...unic llucru care ma opreste este bunul simt si prezenta ei :)))
|
abe ... dati-o-ncolo pe asta cu nr de tel ...
nu se intampla foarte des ... si la cine s-a intamplat ... nu era combinat cu vreo tipa ... (in general zic) sau daca s-a intamplat ... se putea interpreta ca era la misto ... tipe care cer numerele de telefon ... mi se par cam dubioase ... mai degraba i-l cer eo ... poa' sa arate tipa ... 90 - 60 - 90 ... tre' sa fie ceva la mijloc :) (pentru ca orice tip cu un complex - care se crede mai uratel - isi face si mici sperante dar isi pune si semne de intrebare - WHY ME???) pana acu' n-am pomenit vreo gagica care sa imi ceara nr de telefon ... decat una care si-a bagat singura numarul de telefon in agenda mea ... ain't that pheerya ? :D bineinteles ... atunci a fost alta mancare de peste :) |
Quote:
ba... io nu te cunosc (face to face) da` chiar atat de urat esti?? ;) :lol: :lol: Stii ca pe noi astialalti ne opresc fotomodelele pe strada cu propuneri indecente si cu biletele cu nr lor de telefon?? |
mama Gabi ce ti a zis ooooooooo!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
app...am terminat experimentu...din 5 baieti 4 au dat nr de telefon fara a l cere si pe cel al fetei...doar unul singur a insistat ca l vrea neaparat pe al tipei...asa ca am gastigat:-) |
bluey tatica ...
da mah ... sunt urat ! ... nu vad care e problema :) gasesc eo o urata si pt mine ... nu e problema =)) si ... ana ... ce dracu' ai "gastigat" ??? |
Quote:
din cei 5, care dintre ei are cele mai mari sanse de a fi sunat??? cam la asta se rezuma... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:59. |
- Copyright 2026 4Tuning