![]() |
Re: Need For Speed: Carbon
Quote:
daia se cheama demo si nu preview. |
ma rog..ce rost ar mai avea sa iei demo daca stii ca este deja full?
|
Bun...in primu rand iso se deschide cu daemon sau sonic cd nu mai stiu eu cum...in al doilea rand cine mai zice ca are carbon,mai deasupra si full e cam sissy si in al treilea rand ra2 iti merge carbon 100% doar ca nu cu detalii la maximum anti-aliasing vsync si toate c******* din astea :lol:
|
1 Attachment(s)
http://www.ea.com/nfs/carbon/us/home.jsp
interesant... in flash am intrat pe acolo si am reusit sa "modelez" rotile si bara unei masini intrati pe link apoi dati pe TUNER apoi pe CARS autosculpt si aveti de ales din 3 masini :D super tare am facut si un print screen :P pana la urma a aparut demo sau nu? daca nu a aparut al ce ora apare? link de download? |
Quote:
Quote:
dar deja suntem offtopic.... |
hai k ma zic si eu 2 vorbe...1 un prieten de-al meu nush cat de mult a mintit dar la tel nu prea parea...mi-a zis aseara k el s-a jucat la nush c coleg de clasa demo-ul nfsc....2 spunea cnv mai sus k a gasit pe odc...etc...asa e este pe odc o imagine de 6G...dar nu o deschide...nush dc,,,banuiala mea este k imaginea se ia de pe torrent si nu a fost luata in intregime...ma rog...mi-am luat tzeapa...si am sters si o gramada din calc...:(
|
ma baieti, tot ce e pe net e fake, teapa, fals, etc...
nu mai puneti botu' la ce zic altii ca mai mult va enervati la sfarsit peste o saptamana se lanseaza NFSC in USA, deci nu mai e mult pana cand vom juca si noi... aveti rabdare ;) |
rabdare si joc de glezne :)
|
Vorba amandurora....PATIENCE!!
|
Quote:
|
nu, nu a aparut... si eu credeam ca demo ar fi trebuit sa apara marti, sau ieri, dar nu a aparut :(
poate maine... |
NFS_Chttps://www.youtube.com/watch?v=1AN0CwgnWZM
nu stiu daca l'a mai pus altcineva, imi cer scuze ca nu am citit paginile anterioare ! este un video de 10 minute in care se prezinta "adancimea" jocului sincer? ce a facut ala , adica tuningul, nu prea imi place :D:D |
Cred ca atzi luat`o razna rau de tot!Atata scandal pentru un joc....Doamne fereste`ma de asa specimene sa le vad pe strada!E adevarat...am toata colectia de NFS...am jucat 1 zi jumate non stop U1 si 3 zile non stop U2 si inca 5 zile NFSMW...da...am asteptat calm si cu placi video si rami sa iasa full`ul si`am baga!
|
Quote:
film nou ce prezinta cartierele :-P |
Am vrut sa ma abtin de mai demult dar acum dau drumu :lol:...ce fel de nume e asta Kempton...ca freaky...erau in pana de idei si s-au gandit la Compton si l-au schimbat in Kempton...bleahh...ca sa nu mai zis ca Palmount City va fi o corcitura dintre mai multe orase din USA :???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning