![]() |
Re: Counter Strike 1.6
este si joc csbestial si server:P
|
Mai organizati 1 meci, ca as vrea si eu sa joc cu voi:D.
Steam on, skill medium-high. |
O sa jucam..in curand.!!!
|
Deabia astept sa pun tag-ul =))))))))))) .
|
Care-i ala?
|
Am citit cu pagini in urma, pe la pagina 38 ca tag-ul este [4tunning].
|
Aaa.am crezut ca ai tu alt tag...a fost mai demult un meci asa de incalzire...!!!Claudia cand mai ai si tu timp liber mai bagam un meci??Ca uite astepta lumea..>!!!
|
Prezent :D:D:D deabia astept sa facem un meci:X:X:X.Steam On.
|
vand steam ieftin 3 euro orange ;)
|
-UPDATE- STEAM ON -
MM11AJJ - Florin - super baiat, recomand, de incredere! |
Quote:
|
M-as putea baga si eu ? am 16 ani , joc cs de la 9-10 ani , joc cs clasic + deathrun + kz , gungame + respawn. daca vreti sa ma bagati si p mine spuneti-mi ori aici , ori pe [email protected] , as vrea sa joc cu voi , pentru ca urmaresc 4tuning.ro si chiar mi-ar place sa am o legatura oarecare cu baietii de aici. , pentru cei care joaca DEATHRUN va dau un srv : dr.linkcs.ro , drj.heker.ro , dr.gamebox.ro , dr2.gamebox.ro , nick-ul meu este Sorin.
STEAM OFF ! |
Bine v-am gasit gamerilor :D Haideti sa ne organizam sa facem un meci in mai multi de aici de pe 4tuning:) Prefer numai STEAM ON. Am dubii in legatura cu cei care joaca bine si nu au steam:).
Momentan de vreo 2 ani joc pe un server foarte frumos de WAr3,este lume buna nu sunt codati,etc,este foarte frumos serverul: "FAGARAS.CELIFE.RO" Si se mai gasesc cateva servere in comunitatea Celife www.celife.ro . dati pm daca o fii sa facem un meci ca ma bag si eu :) |
Joc si eu daca va strangeti la un meci .. steam on:D
|
Va rog ajutatima cu cate un click sa pot deschide sv 4 tuning :) http://www.arth.ro/click/clickz.php?player=florin_fasie
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning