![]() |
Re: Diverse Discutii
si acum k am venit si in tara o sa fiu si eu prezent la intalniri:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :dance: joy: :wave: :peace: :peace: ....eu acum o sa ma culc pt k sunt cam obosit dp drum...bft
|
ghinion k asta nu am avut in viata mea....lu vev i sa stricat electromotoru si lui madalin cel cu dacia albastra carburatoruu..chiar astazi knd trebuia sa vin si eu..k sa am acces la intalnirile noastre:(:sad: :cry:
|
N-ai pierdut nimic...s-a stricat gasca din cauza ploii
|
Bine macar ca nu am pierdut nimic.PE vinerea viitoare va spun de acum ca nu o sa vin :(.Off..munca asta.
|
maine o sa fie ceva???:rolleyes2
|
dap (10 caractere) :lol:
|
ora si locatia:d:D
|
Pai nu vii cu baietii? Ar trebui sa stie ei, la fel ca pana acum;)
|
ma gandeam k sa schimbat locatia:D
|
off de cand astept si eu sa intru in macs:D:D..maine sera poate o sa reusesc:-) :-)
|
pey dovada cu stickeru sau tricou nene, ca asa e regulili pi la noi:D
|
le am le am:D:D:D...tricoul pot sa il arat maine seara.....stickeru il aratdoar lipit,pt k ,cu masina nu am cum sa vin:D:d
|
se rezolva si cu masina facio poza deocamdata, si cand iei permisu ne-o prezinti personal :p
|
daa:-P :-P :-P din pacate mai am 4 luni pana la permis:cry: :cry: :x :evil: ......dar si knd loi lua:twisted: :D
|
salut baieti , intereseaza pe cineva un Cielo Hatchback 1996 3.300 E ... ca sa nu mai fac topic :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:45. |
- Copyright 2026 4Tuning