Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Megane RS facelift Vs Golf V Gti (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/16718-megane-rs-facelift-vs-golf-gti.html)

bogdan_wrc 11-03-08 18:50

Re: Megane RS facelift Vs Golf V Gti

alicee, poate ai tu dreptate..or fi picat motoarele da prea exagerezi cu astea si prea bati moneda pe ele....ca la renault nu or pica niciunu..or fi perfecte...

alicee 11-03-08 19:30

aia e parerea mea. nu e neaparat sa am dreptate, insa cel putin se bazeaza pe experienta cuiva cunoscut. Restul, am mai zis, era doar pt a enerva anumiti indivizi ce stiu doar ca renault e varza,nemtoaicele rules. :)

robertinho 11-03-08 20:33

...bah alice,hai sa o luam altfel ca vad ca nu intelegi ca exagerezi...fi atent(a) ce zic eu acuma si poate iti dai seama ce ai zis tu de 10 posturi incoace...
..."""toti prietenii mei cu megane rs au avut probleme mari de tot,nu sunt fiabile deloc,cu siguranta urmatoare masina a lor nu o sa fie renault...trebuie sa recunosti ca francezii dau rateuri"""...
atat am avut de zis,sper sa nu intelegi gresit,sau sa mi-o iei in nume de rau...
totusi ce masina s-a hotarat gemballa sa achizitioneze???

Catalyn 11-03-08 21:22

Quote:

Originally Posted by robertinho (Post 1417664)
...bah alice,hai sa o luam altfel ca vad ca nu intelegi ca exagerezi...fi atent(a) ce zic eu acuma si poate iti dai seama ce ai zis tu de 10 posturi incoace...
..."""toti prietenii mei cu megane rs au avut probleme mari de tot,nu sunt fiabile deloc,cu siguranta urmatoare masina a lor nu o sa fie renault...trebuie sa recunosti ca francezii dau rateuri"""...
atat am avut de zis,sper sa nu intelegi gresit,sau sa mi-o iei in nume de rau...

un exemplu de problema mare de tot? cateva probleme clasice: tot ce radio cd pina in martie 2008 e blaupunct(scuze de poceala de nume) si la ger o mai ia razna, ambreiajul care daca resoftezi si te joci dea patinatul se descalta si cutia care de la masina la masina , cum o fii norocul la rece agata a doua, spune ne de problemele majore ale prietenilor tai ca sa vedem si noi

alicee 11-03-08 22:41

Quote:

Originally Posted by robertinho (Post 1417664)

faptul ca tu exagerezi, nu inseamna ca problemele gti-urilor alora nu exista. Ce dracu, chiar asa de greu de priceput e ca exista gti-uri cu probleme:twisted:

robertinho 11-03-08 23:03

...n-am zis ca gti-urile nu au probleme,doar ca tu exagerezi scotand renaultul mult in fata vw...*******era sarcasm,nu am priteni cu rs...
toate cele bune,numai ma bagati in polemica voastra infinita francezi contra nemti,eu vreau doar sa stiu ce s-a hotarat gemballa sa-si ia

Catalyn 11-03-08 23:08

Quote:

Originally Posted by robertinho (Post 1418182)
...n-am zis ca gti-urile nu au probleme,doar ca tu exagerezi scotand renaultul mult in fata vw...*******era sarcasm,nu am priteni cu rs...
toate cele bune,numai ma bagati in polemica voastra infinita francezi contra nemti,eu vreau doar sa stiu ce s-a hotarat gemballa sa-si ia

deci ai mintit....nu e polemica era versus, pe gemballa suna-l daca te arde sa vezi ce bolid si a tras...cred ca gti ca avea garantie pe viata..undeva pe luna 8)

Highman 13-03-08 15:33

clar GTI-ul e prefeat de multi dar asta nu inseamna ca e si cel mai bun......eu sunt impartial pt ca nu imi plac nici masinile frantuzesti nici germane......personal meganul mi se pare mai bun daca nu iau in considerare costurile de reparatii si intretinere (exorbitante).......performante castica renault......fiabilitate castiga VW....

vacaroz 13-03-08 15:43

si ca upgrade sau tunning care ar fi mai bun?cam pana la ce puteri pot ajunge amandoua?ce motor e mai fiabil pt tunning?

robertinho 13-03-08 17:51

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1422027)
si ca upgrade sau tunning care ar fi mai bun?cam pana la ce puteri pot ajunge amandoua?ce motor e mai fiabil pt tunning?

pai GTI,nu???

daniwmk 13-03-08 22:24

1 Attachment(s)
uite o fisa dyno cu un rs cu soft,evacuare full,turbina stock modificata (nu schimbata) restu stock
puterea si cuplul sunt la roata nu la volanta daca stii ce inseamna asta

ps arata si tu o fisa dyno cu un golf care are 195 kw la roata din aceleasi modificari

cristi_407 13-03-08 22:26

Nu pune prostii de pe net...Pune ceva ce ai facut tu, sau ceva pozat de tine sau ceva ce se poate verifica..

dolb 13-03-08 22:29

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 1423136)
"frate" tu esti blocat
uite o fisa dyno cu un rs cu soft,evacuare full,turbina stock modificata (nu schimbata) restu stock
puterea si cuplul sunt la roata nu la volanta daca stii ce inseamna asta

ps arata si tu o fisa dyno cu un golf care are 195 kw la roata din aceleasi modificari

da' de unde stiu eu ca ala e RS?

daniwmk 13-03-08 22:29

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1423139)
Nu pune prostii de pe net...Pune ceva ce ai facut tu, sau ceva pozat de tine sau ceva ce se poate verifica..

iti dau si linkul de pe forumul de unde este luata
ba mai mult uite si un filmuletz cu masina vs un bmw X5 4.8 is
https://www.youtube.com/watch?v=7ithFxIb_6A

crede-ma nu sunt prostii de pe net

" Reply with quote
So the rocket showed some of it's colours today. We had a problem where the boost was simply blowing open the wastegate. As to be expected Steven from JMS Motorsport made a plan and we fitted a actuator from a volvo 850R and voila see the dyno graph and this was on normal pump 95. Wait untill we put real gummie berrie juice and the boys from RSTuning sort the map. 195kw & 396Nm on the wheels. Not too shabby. "

cristi_407 13-03-08 22:34

Te cred, dar sunt relative filmuletele si etc..Vreau ceva concret..Si am si eu un prieten cu un GTi modificat undeva pe la 260 si tot asa s-a luat cu un 4.8 is si l-a papat urat GTi-ul..deci....

All times are GMT +2. The time now is 07:01.

- Copyright 2025 4Tuning