![]() |
Re: Megane RS facelift Vs Golf V Gti
alicee, poate ai tu dreptate..or fi picat motoarele da prea exagerezi cu astea si prea bati moneda pe ele....ca la renault nu or pica niciunu..or fi perfecte...
|
aia e parerea mea. nu e neaparat sa am dreptate, insa cel putin se bazeaza pe experienta cuiva cunoscut. Restul, am mai zis, era doar pt a enerva anumiti indivizi ce stiu doar ca renault e varza,nemtoaicele rules. :)
|
...bah alice,hai sa o luam altfel ca vad ca nu intelegi ca exagerezi...fi atent(a) ce zic eu acuma si poate iti dai seama ce ai zis tu de 10 posturi incoace...
..."""toti prietenii mei cu megane rs au avut probleme mari de tot,nu sunt fiabile deloc,cu siguranta urmatoare masina a lor nu o sa fie renault...trebuie sa recunosti ca francezii dau rateuri"""... atat am avut de zis,sper sa nu intelegi gresit,sau sa mi-o iei in nume de rau... totusi ce masina s-a hotarat gemballa sa achizitioneze??? |
Quote:
|
Quote:
|
...n-am zis ca gti-urile nu au probleme,doar ca tu exagerezi scotand renaultul mult in fata vw...*******era sarcasm,nu am priteni cu rs...
toate cele bune,numai ma bagati in polemica voastra infinita francezi contra nemti,eu vreau doar sa stiu ce s-a hotarat gemballa sa-si ia |
Quote:
|
clar GTI-ul e prefeat de multi dar asta nu inseamna ca e si cel mai bun......eu sunt impartial pt ca nu imi plac nici masinile frantuzesti nici germane......personal meganul mi se pare mai bun daca nu iau in considerare costurile de reparatii si intretinere (exorbitante).......performante castica renault......fiabilitate castiga VW....
|
si ca upgrade sau tunning care ar fi mai bun?cam pana la ce puteri pot ajunge amandoua?ce motor e mai fiabil pt tunning?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite o fisa dyno cu un rs cu soft,evacuare full,turbina stock modificata (nu schimbata) restu stock puterea si cuplul sunt la roata nu la volanta daca stii ce inseamna asta ps arata si tu o fisa dyno cu un golf care are 195 kw la roata din aceleasi modificari |
Nu pune prostii de pe net...Pune ceva ce ai facut tu, sau ceva pozat de tine sau ceva ce se poate verifica..
|
Quote:
|
Quote:
ba mai mult uite si un filmuletz cu masina vs un bmw X5 4.8 is https://www.youtube.com/watch?v=7ithFxIb_6A crede-ma nu sunt prostii de pe net " Reply with quote So the rocket showed some of it's colours today. We had a problem where the boost was simply blowing open the wastegate. As to be expected Steven from JMS Motorsport made a plan and we fitted a actuator from a volvo 850R and voila see the dyno graph and this was on normal pump 95. Wait untill we put real gummie berrie juice and the boys from RSTuning sort the map. 195kw & 396Nm on the wheels. Not too shabby. " |
Te cred, dar sunt relative filmuletele si etc..Vreau ceva concret..Si am si eu un prieten cu un GTi modificat undeva pe la 260 si tot asa s-a luat cu un 4.8 is si l-a papat urat GTi-ul..deci....
|
All times are GMT +2. The time now is 07:01. |
- Copyright 2025 4Tuning