![]() |
Re: Shadows Racing Team
imi cer scuze baieti ca v-am confundat....
trafy ce mai conduci fostule coleg de street vision ? nu te-am mai prins pe mesenger, am inteles ca ai avea un m5... |
Quote:
|
fac autostopul....dar inca nu am gasit vreo gagica sa ma tina mai mult...
de cand am plecat din S.V. si am vandt masina cam 1 an jumate,nu mi-am mai cautat masina dar caut acum sa imi iau ceva, ma gandesc la o calibra dar sunt deschis si la alte oferte.... cati membri sunteti in club ? |
fara numar patroane:)) nu stiu..suntem ceva. Daca aud ceva de vreo calibra te anunt:*
|
ieri si azi m-a luat radarul mobil de cel putin 10 ori in ialomita ,dar nu m-a oprit nimeni....imi vine amenda acasa, ai idee ?
|
cam da...
|
10 Attachment(s)
Bun venit noului nostru coleg Adi
BMW E36 320i....viitor turbo |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Tricourile baietiilor din Shadows...bike division
|
Quote:
nu uitati :) DE FORUMUL SHADOWS !!! mai ales membri clubului |
Quote:
|
Astazi ora 18:00 concert Baboi, Alex Velea, etc la fosta autogara Traian. Rog ca toti membrii care pot sa vina acolo...ne-a invitat Baboi. Multumesc
|
Clubul STREET RACING SQUAD va ureaza sarbatori fericite alaturi de cei dragi,un craciun cat mai fericit si linistit,si un an nou mai bun,cu cat mai multe reusite!!!
|
Clubul DreamWorks va ureaza sarbatori fericite alaturi de cei dragi, un an nou plin de realizari si bucurii.LA MULTI ANI.
|
Sarbatori Fericite , multe bucurii , multa fericire si multe cadouri .La Multi Ani si la anul sa ne fie mai bine decat in anul acesta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning