![]() |
Re:
Quote:
daca cumva te referi la golfu de acum 2 pagini atunce nu e ala...culoarea e idenitica cred, dar asta pe care l-am vazut eu aseara e mult mai lucrat si arata mai bine...atata ca jantele sunt stock.... |
1 Attachment(s)
nu de asta zici tu
|
Re:
Quote:
|
am eu poze cu el da mi's pe telefon si nu imi mai gasesc softu pt cablu ca am reinstalat winu ... da masjina ii f frumoasa, cel putzin exterioru ca interioru nush ... si intr'adevar ii tra jante ... daca gasesc cd'u cu soft va pun si pozele :wink:
aaa ... si cu un ferrari f355 parca galben si ceva nova ... |
dap, ferrari 355 spider, nr de Italia... cu un bosorog in ea, mama lui ...
:? :shock: |
Re:
Quote:
|
:lol: 8) :oops: golful e versiune pink floyd asa cum spre exemplu la golf 2 era bon jovi..masina e stock doar jantele ronal sunt puse pe ea..desi si alea e posibil sa vina din fabrica...are buza si blocuri optice.. :boogy: :bored: :chillpill
|
Re:
Quote:
|
detman, ferariu ala galben decapotabil?
|
da WRC, ala era... mama lui, ce ciuda mi-e ... cand l-am vazut in fatza la Central ca sta si numa am vazut-o pe prietenasa ( sau ceva de genu ) ca, iese din central si ... hop in masina... :P.
asta este, ala e Italian borat... cu masina si femei ... noi ... sarmani de romani ... . :oops: |
las ca si noi la varsta aia om avea ferari ..... desi nu-i vad rostu' ...am masina care s-o rup pe drumurile astea \"perfect plane\" din Romania! :twisted:
|
decat sa-mi i-au ferari mai bine imi tai un picior, dau o gramada de bani si sa-l parchez in fata blocului, si sa vina deva fatarau si numa asa de-a dracului sa mi-o zgarie, sau s-o rup prin centru...pe eroilor :)
nu mi-ar trebuii o asemenea masina, imi place dacia actuala, oriunde o las, niciodata nu o incui, nimeni nu se apropie, am spalat-o cand ploo, am inchis-o....cand comenteaza tata si cam atat :D |
Re:
Quote:
vopsit, bord scirocco2 cu digifiz, motor 1.8 g60 160 cp, discuri spate, etc.. asta e masina ce-si merita eleronul spate :lol: |
da nu ne'o aratzi si noua un pic ? :roll:
|
ala rosu .... apare pe prima pagina si apoi pe 41 pozat in Aurel Vlaicu! ... eventual sa mai puna poze din mai multe unghiuri ca acolo e dupa stalp si de la distanta mascat si de bordura! :evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning