![]() |
Re: Street Racing Squad
tot mai bun ii contu asta ca doar am peste 500 de posturi am multi prieteni topicuri deschise si altele...!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
no comment....:???::lol::lol::lol:
|
ade nu te supara pe mine, iti fac cadou un meniu la 5 lei daca vrei, platesti tu :))
|
:shock: frate ce e topicul asta ... postati si voi ON macar odata pe zii :lol::lol::lol:
fara sa se supere cineva pe mine dar se cam duce de rapa munca ... si cum zicea cineva inainte ca daca eu nu m'as mai ocupa clubul ar evolua ft mult :lol::lol::lol: cred ca unii din clubul asta sunt in club asa ca sa fie si ei in club... daca nu aveti nimic de spus legat de club nu mai postati :rolleyes2 e doar parerea mea asa ca tristii aia de pe forum sa nu ia in considerare postul :!::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arro w::arrow::arrow::arrow: |
:lemon: racer este o lamaie frate....:twisted:
|
Racer-e,parca la ultima noastra discutie a ramas ca ne zici si noua de event-uri,curse....in fine,nu mai conteaza.
ON TOPIC: Legale la urziceni pe 6 iunie.vreti sa mergem? O sa discutam despre asta vineri,baieti.Pana atunci ,bafta...si daca mai apare ceva nou,o sa postez aici |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Si sambata acu am inteles ca e vorba de niste drifturi la Romexpo:-P
|
Vitantis e cel din vitan de langa targ nu ?
|
Cu gratarelu ala pentru sambata se mai aude ceva??
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning