Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Street Racing Squad (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/157694-street-racing-squad.html)

green_e30 25-05-10 17:07

Re: Street Racing Squad

tot mai bun ii contu asta ca doar am peste 500 de posturi am multi prieteni topicuri deschise si altele...!!!

NXdev 25-05-10 17:25

Quote:

Originally Posted by green_e30 (Post 3388900)
tot mai bun ii contu asta ca doar am peste 500 de posturi am multi prieteni topicuri deschise si altele...!!!

si si numele e mai ineteresant :D..lasa grin ca e mai bun asta :P...off:ms tazzule de up :D

bLoNduL 25-05-10 18:02

Quote:

pai traditia..odata pe an schimb contu!
Credeam ca traditia ta e sa uiti parolelel 1 data pe an :)) si pe aia de la mess si etc...:))=))

green_e30 25-05-10 19:41

no comment....:???::lol::lol::lol:

bLoNduL 25-05-10 20:15

ade nu te supara pe mine, iti fac cadou un meniu la 5 lei daca vrei, platesti tu :))

Racer_e30 25-05-10 23:49

:shock: frate ce e topicul asta ... postati si voi ON macar odata pe zii :lol::lol::lol:
fara sa se supere cineva pe mine dar se cam duce de rapa munca ... si cum zicea cineva inainte ca daca eu nu m'as mai ocupa clubul ar evolua ft mult :lol::lol::lol:
cred ca unii din clubul asta sunt in club asa ca sa fie si ei in club...
daca nu aveti nimic de spus legat de club nu mai postati :rolleyes2

e doar parerea mea asa ca tristii aia de pe forum sa nu ia in considerare postul :!::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arro w::arrow::arrow::arrow:

leo jr bmw 26-05-10 08:55

:lemon: racer este o lamaie frate....:twisted:

TaZzY E30 26-05-10 09:38

Racer-e,parca la ultima noastra discutie a ramas ca ne zici si noua de event-uri,curse....in fine,nu mai conteaza.

ON TOPIC: Legale la urziceni pe 6 iunie.vreti sa mergem?
O sa discutam despre asta vineri,baieti.Pana atunci ,bafta...si daca mai apare ceva nou,o sa postez aici

bLoNduL 26-05-10 13:08

Quote:

frate ce e topicul asta ... postati si voi ON macar odata pe zii
fara sa se supere cineva pe mine dar se cam duce de rapa munca ... si cum zicea cineva inainte ca daca eu nu m'as mai ocupa clubul ar evolua ft mult
cred ca unii din clubul asta sunt in club asa ca sa fie si ei in club...
daca nu aveti nimic de spus legat de club nu mai postati

e doar parerea mea asa ca tristii aia de pe forum sa nu ia in considerare postul :arro w
scuza-ma racer, nu a fost cu intentie rea, dar nu prea mai vorbea nimeni, era pustiu...si vroiam sa mai deschid atmosfera, dar nu prea am reusit in bine. Imi cer scuze la toata lumea.

Racer_e30 26-05-10 14:18

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3390552)
Racer-e,parca la ultima noastra discutie a ramas ca ne zici si noua de event-uri,curse....in fine,nu mai conteaza.

ON TOPIC: Legale la urziceni pe 6 iunie.vreti sa mergem?
O sa discutam despre asta vineri,baieti.Pana atunci ,bafta...si daca mai apare ceva nou,o sa postez aici

din cate stiu eu doar YLI are masina de tras:lol: si am discutat problema asta cu YLI :rolleyes2

Tank 26-05-10 15:45

Quote:

Originally Posted by Racer_e30 (Post 3391256)
din cate stiu eu doar YLI are masina de tras:lol: si am discutat problema asta cu YLI :rolleyes2

dar poate k vrem sa mergem mai multi, nu doar yli. chit ca avem sau nu masini de tras... u ai avut masina de drift cand te-ai dus la cluj? si tot te-ai dus... anunta si u pe toata lumea cand e ceva. bafta

Racer_e30 26-05-10 19:15

event...:rolleyes2

Danutz Bratosin 26-05-10 19:35

Si sambata acu am inteles ca e vorba de niste drifturi la Romexpo:-P

NXdev 26-05-10 21:10

Vitantis e cel din vitan de langa targ nu ?

andyskn 26-05-10 22:03

Cu gratarelu ala pentru sambata se mai aude ceva??

All times are GMT +2. The time now is 05:49.

- Copyright 2026 4Tuning