![]() |
Re: B 61 R S V
so stapanesti sanatos si fare evenimente neplacute
|
Quote:
Sa-l folosesti sanatos ! ;) |
Quote:
sa inteleg k de acum te vizitez la sectiunea "Opel"? app, cu cat ai dat loganu? si kt ai dat pe opel? |
1.3 cdti? nu 1.9? este motor de 1.3cdti p opel... diesel?:?: :?: :?: :rolleyes2
|
6 Attachment(s)
ms ggd;)
da se muta rsv la opel da este motor de 1.3 dar 1.3 6 trepte nu prea se vinde la noi in tara coxul va fi dozat in cantitati mai mici ...acum dar masina e ca noua vreau sa spun mai multe poze 7000 e loganu 2006 12 500 e opelu 2006 |
am uitat sa va spun inafara de pilot mai are si cruise control
senzori de ploaie si lumina , follow me home ;) la 140 cu a 6 consum 3.8 cu pedala calcata un sfert o fi bine ? =)) o sa fac si niste filme da sa ies pe o bombardea de autostrada :D |
in sfarsit ai dat cazanul , ai trecut de la made in RO la made in DE ;) Chiar ca arata bine opelul ,zici ca ii nou. Sa ai grija de ea si m-ai calm pe macadam :)
|
o sa am iti dai seama
macadam nu cred ca o sa mai vada ca vechiu rsv ....iam spus la un prieten ca e noua masina si ma crezut pana a intrat inauntru si a vazut ca are km deja facuti ..cei drept nu multi ...ambreiaju ca nou ...numai vb ... |
sa ai grija de el si imi place alegerea ;)
|
cu RSV se continua aici !
https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/47990-masina-mea-opel-astra-rsv.html |
Am inchis topic-ul pt ca proprietarul a vandut masina,si-a cumparat Opel si o sa aibe sectiune pe Opel!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning