![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
eu da ca invati:P
|
trebuia sa stam acolo asa cum eram... nu cred ca avea c ne face.... ca doar stateam la povetsi... ala cu opelu imediat so tirat... asa ca navea cum sa demonstreze ca noi ne-am dat pe acol... trebuia sa zicem ca am venit acol ca navem altundeva unde sa ne intalnim atatia. dak nu i ziceam ca merem sa stam pe prima banda d la iesire din oras ca si-asa is 2:)) si stateam acolo cu avariile puse la povetsi=)))
|
next tie incercam si asta vlade =))
eu mai bine mam dus ca si asa am vrut sa vin acasa ca mai inca ce sa fac... dar deja cum o venit asta... mio luat cheful... am o1-2 poze si cu tancul tau:P pozele le editam cu niste porecle sau punem numa pozele? |
E si eu de aia n-am mai stat ca invat (dam maine la algebra) -sry for Off Topic-
Chiar ca puteam sa mai stam...nu stiu nu-mi dau seama care este legea ce interzice sa-mi parchez masina intr-o parcare si sa stau langa masina...ca de fapt asta am facut cu totii :)) |
Quote:
unde esti la facultate ca chiar maine dai si tu la algebra?:)) |
Ne-am dus la Praktiker... am fost vreo 8- 10 masini. Data viitoare trebuie sa rezolvam asa ca ne intalnim de exemplu la auchan si daca vine politia, mergem la praktiker sau la interex. Deci scriem 2 locuri de intalnire. Ca sa stie toata lumea. Ceva parere?
|
12 Attachment(s)
:-PBAIETI... luati de aici cateva poze...
de ce ati plecat??? parca ziceati ca ramanem acolo... am ramas pana la urma 3 masini... am inteles, ca restu sa dus ori acasa, ori la Practiker... poze cu masina unui cetatean neinvitat;), si masinile, care nu au plecat :twisted:... |
Fain pozele, am sa incarc si eu cateva dupoa ce le primesc io de exemplu m-am dus la Interex dar nu eram multi acolo :))
|
aia cu cetateanu neinvitat imi place cel mai mult :lol::lol::lol:
|
am fost la practiker am stat vreo 15 min am admirat HOT-ul si am plecat acasa.
A fost ugaci nenea ala care a venit, putea sa zica stati linistiti si ne intelegem dar nu ca BATMAN BATMAN |
1 Attachment(s)
mi-a scapat o poza...
aici stam la povesti... despre ce??? habar nam... m-am despartit o secunda de grup, sa fac poza :D |
6 Attachment(s)
cateva poze sterse si de la mine X(
|
misto pozele...pacat k am ratat faza cu domniii ne invitzi....:P
|
nu a filmat nimeni opelul sau ceva????
am vazut ca multi au filmat dar nu e nimeni de aici?? |
am filmat eu ... trebuie sa il pune pe youtube ... apoi il postez aici ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning