![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
frumooos!;)
|
Quote:
|
sau sa-mi vinzi mie evo ca sa nu mai iei alt subaru :) :)
|
8 Attachment(s)
O mica restanta, Lancer Evolution WRC, 1:18, Autoart
O macheta bunicica, care deschide tot. Maine catevapoze la o macheta pe care am avut in colectie si am vandut-o, insa am facut eforturi sustinute pentru a o reintroduce la colectie, dar pe o culoare mult mai frumoasa spun eu. :o P.S se pare ca vitrina pe care mi-am facut-o este cam mica (neicapatoare), cel mai probabil ca voi mai face una. |
lucrata bine de tot si imi place mult cum da pe negru!
|
Quote:
|
Quote:
Nepoate, cam somezi si nu-i frumos. Se punea prafu pe topicul asta si tu nu aveai machete neprezentate :lol: |
Ce agresiv e Lacerul asta. Foarte bine arata pe negru.
|
Damn, man....cum arata Lancerul asta pe negru!!!:shock:
E o macheta foarte frumoasa, cam mult s-a lasat asteptata, dar a meritat.. Hai cu bullitul ala,ca mor de curioasa!! |
Quote:
|
Nu o sa dau multiquote, cred ca s-ar pierde esenta, insa va multumesc si ma bucur ca va place macheta. :rockon:
A ajuns acum cateva luni, insa stau excelent de rau cu timpul...nu prea am mai avut timp de poze, asa va fi pana prin Iulie. :evil_laug |
Miam miam...tare imi place masina asta...
cred ca e ultima realizare de acest gen din lumea raliurilor...imi aduce cumva aminte de celebrul Audi S1 - si acolo a fost o incercare de ultima ora in a transforma o masina "veche" pentru a face fata noilor bombe aparute in Campionat. Audi trebuia sa tina piept la: peugeot 205 T16 si Lancia Delta S4 iar la fel si cu Mitsubishi...dupa ce au dominat ani la rand Camp. Mondial au ramas in urma odata cu aparitia Subaru WRC, 206 WRC, Focus WRC...si la fel ca Audi...au incercat sa transforme o "relicva" pentru a face fata noilor bombe...dar vorba lui Cipone..rezultate zero... Dar...ramane o realizare de exceptie si e extrem de impresionanta ca si look...(am vazut-o live) si pot spune ca e mortala... |
Quote:
Am aceasi parere ca si tine, este o realizare de exceptie, impunatoare, agresiva. Asta ar fi unul din motivele pentru care am si achizitionat-o. |
bun, ceea ce nu inteleg eu este faptul ca astia de la Aa au facut milioane de machete in versiunea plain care se vand cu 40 de euro si ffff putine in varianta WRC Panizzi care se vand pe sub mana, cu 300 de euro bucata!!!WTF???ce mi scapa mie aici???
|
Ma bucur ca ai gasit timp sa-i faci o prezentare buna ;) Este faina macheta, negrul o prinde foarte bine, are si un frate in colectie (Lancer-ul galben) . Totusi cam lipsesc pozele cu interiorul si motorul, dar inteleg ca n-ai avut timp asa ca no problem ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |
- Copyright 2026 4Tuning