![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
3 Attachment(s)
Eugen, Ecto aia e superba! Sper sa gasesc si eu una, desi la Timisoara e seceta la HW, nimeni nu aduce :-(. Pana una alta hai sa iti arat ce fac americanii cu ele (la ei cred ca sunt prea multe ;) ). Primele doua au doar echipamentul vopsit si rotile schimbate, iar a treia poza cred ca nu are nevoie de explicatie ;)
|
In Auchan is Hw multe:D.Sunt modele destul de frumoase,mi ales astea noi.
Foarte fain Ecto,la fel si restu!! |
Quote:
Să nu exagerăm , că nu īntotdeauna toate maşinile sau machetele sunt perfecte la tuning ...cum īn viaţa de zi cu zi vezi pe stradă kitschuri aşa īntālneşti şi pe rafturi :D Cel mai urāt lucru a fost plasticul din interior ...dacă era altă culoare măcar ... |
9 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru aprecieri;-)
@Creative256: Imi plac variantele cu roti schimbate si detaliat echipamentul, dar sa stii ca e munca, m-am am uitat cu macheta in mana si e migalos ce au facut ei:D Aia cu roti mari nu-si prea are rostul, dar e interesanta;) @MDB: Intr-adevar se putea face mai bine interiorul, pentru ca realizarea e urata, nu macheta sau tuning-ul facut pe ea;-) Dar am dat-o, ce mai conteaza?:-P Pentru azi: Ford Mustang Funny Car 1/64 HotWheels '67 Pontiac GTO 1/64 HotWheels |
pontiacul e sooper tare il am si eu.
|
'67 Pontiac Firebird 400 si Cadillac Escalade imi plac mult de tot cum arata . Dar prima chiar daca are o anumita varsta ...arata super misto !
|
Pontiacul il am si eu din alta serie , dar Funny Car e super, vreau si eu ;)
|
Tare de tot Pontiac-ul, Funnycar e un fel de dragster de pista.
|
Am notat, GTO e pe wishlist la mine. Cat despre Funny Car, tu ai una, Creative are una, cred ca e cazul sa ma respect si eu cu una. Sunt super amandoua!
|
10 Attachment(s)
Va multumesc tuturor pentru aprecieri si astept sa apara noutatile HW si prin colectiile voastre;-)
Pentru azi, doua de prin '70: '70 Plymouth Superbird 1/64 HotWheels (observati vreo diferenta intre partea laterala dreapta si cea stanga a machetei?:D) '70 Chevy Chevelle 1/64 HotWheels |
Sigla mica hw?
|
Quote:
|
E intentionat.... la K-mart sa vandut o versiune a acestei masini pe combinatia alb-auriu,oranj (alb culoare de baza).
|
Plymouth-ul ala era o macheta pe care speram sa o vad anul trecut, deci prin urmare mi-o doresc de ceva vreme :D . Arata mult prea bine!
|
Tari verdeturile tale mai ale Superbird. Foarte faine si machetele si culorile.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:27. |
- Copyright 2026 4Tuning