![]() |
Re: Masinile voastre desenate de noi
aloooooooooooooooooo .... unde t crezi ... p mirc ... omule calmeazate... incearca sa eviti posturile duble si atacurile directe k altfel ne parasesti cu sau fara vointa ta...
ignorand tot c sa discutat pana adineauri .. esti bine venit sa modifici masinile postate p acest topic ...si d asemenea sa ne impartasesti din desenele tale ... p topicurile corespunzatoare.... dar intro maniera cat mai ordonata si civilizata |
Quote:
cum ziceati forumul asta e plin de copii vai mama lor ...intra sa posteze ca sa nu adoarma ... si nu suntem chiar asa de disperati sa stam 24/24 pe forum ...si nici nu iti trebuie 3 facultati ca sa intelegi titlul unui topic .. daca zici aici ca esti sa le`o desenezi oamenilor ..spor la treaba .. nu te mai ataca asa ...ca faci riduri ..si esti tanar ..pacat de tine ..iti irosesti viata degeaba ... si chiar ai nevoie de un abecedar pe care sa`l rasfoiesti ;) |
Quote:
PS:Baiatu cu barchetta e bine macar k idee ? Am facuto degeaba ?Macar spune ceva ....... |
|
asa..bine k s-au linistit apele... nu suntem in jungla..LKS pregatesc o batranica..:)
|
Quote:
|
Quote:
ce coincidenta...;) |
planuiti ceva si eu nu stiu!? :D
|
Quote:
|
Scuzee!!!Nu am raspuns mai devreme pt. ca am fost plekat la bunici si acolo nu au NET,dar e super ms mult
|
Cu placere ...Ma bucur k-ti place si .numai bine ,,,,,
|
5 Attachment(s)
ma ajuta careva sa-mi fac un proiect?.........imi trebuie sa fie desenata cu faruri de golf 4 ca la dacia neagra si usi lambo.....si ceva spoilere... ms foarte mult
|
As dori sa-mi pictati un Renault 19.Daca se poate as dori sa fie pozitionat astfel incat sa vad si fata si lateralul masini.As vrea sa-mi fac o idee cam cum ar arata cu o inclinatie cat de cat turbata.Doresc modificari la capota,bara fata,faruri,oglinzi si praguri.In cazul in care este nevoie solicitati poza.Spor la munca si succes :D Mersi anticipat.
|
cine imi da si mie o idee pentru o bara fata de golf 3? eu lucrez cu fibra sitrebuie sa fac una si nu am nici o idee.pls!!!
|
1 Attachment(s)
gata ct 04 ksu... ...ce se vede negru am dat cu stiloul...( cerneala negra)..ce se vede rosu am dat cu caroca ..si am intinat cernela...am revizuit cu photoshopul...asa...si geamul...ha..geamul..mi-al luat si eu creioane moi...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning