![]() |
Re: discutii Satu Mare
cred ca s-o referit la missu` care o fost aseara ... goldish
dj project o fost fain ... dar nu ma asteptam sa castice tipa care a castigat. si si 15 noiembrie ... cand e miss eminescu ... nu e din gresala MIERCURI ? ;) |
Bine zici Spark,am crezut ca ati fost careva la miss Goldish,eu am vazut doar la televizor da o fost fain....mai ales tatoasa de la Heaven:shock:,da Eminescu in 15 ii?Aia ar fi miercuri....mergeti careva?
|
Normal. :)
|
azi mi-am luat bilet ...
ca am avut treaba pe la liceu .. asa ca am rezolvat mai multe chestii deodata ;) |
multumim de info byrons13...nu o sa calc pe acolo...
|
Asta e Byrons13,vezi ca numa peste din astia da lumea,peste"profesionisti de sfarsit de saptamana",din astia de doi lei...sai fwt...numa bine
|
raul.. cred k am vazut in COX ZKL-u` tau.. :P langa unu` cabrio galben park`.. :) iote mai... o ajuns omu` in revista.. e vorba de nr.8 :)
|
De fost am fost...o inghesuiala mare..nici pe hol nu aveai loc bine.Am renunatat si mam dus la o bere cu ceva preteni..o bere de vreo 2 ore :P. Sry da poze nu sunt..poate spark.
|
pupaza fitzoasa cu nr 1
nush` cum o cheama ... poze nu prea am dar am destule filmuletze.doar ca imi tre` un cablu` de date sau un mini usm pt tel. poate mai incolo umpicutz atmosfera o fost faina .... parerea mea e ca morandi o stiut sa intretina atmosfera. iar referitor la inchesuiala ... e cum o zis snoopy. inghesuiala de numa`. am fost calcat ca sa imi ajunga pana anu` viitor. :) |
Quote:
|
exact ...si eu te-am vazut raul :) ai ajuns vedeta!!!! :)
|
:)..o mica vedeta holdo:).....bai baieti vine cumva primavara??Asa de cald ii,chiar buna vremea pentru niste sensuri:)...
|
ms demian. se intimpla destul de multe. hai sa vezi...
|
as vrea eu
|
imi pare rau. nu am ajuns sa mai dau raite pe la firme de tuning. am fost ocupat sa ma cert la spital cu portarul si cu femeia de serviciu, de altfel cei mai importanti oameni intr-o institutie:x . imi cere bani ca sa intru sa o vad pe mama care e internata acolo???!!! ca imi da halat? da nu ma intereseaza halatul lor!! eu platesc darile la stat, pentru care am acces in orice instituitie publica. este vreo decizie a consiliului local privind accesul in spitale, ca se face accesul in spitale doar dupa ce dai 1 zlot la femeia de serviciu si 1 zlot la portar??:shock: nu mai pot. va trebui facut ceva si in satu mare, altfel ne maninca porcii. Am umblat la spitale in centre universitare adevarate, cu spitale adevarate, nu cu doctori adunati intr-o cocina pentru care platim sa se faca pe avram iancu palate si salarii sa se ingrase niste nesimtite ca stau pe scaun si vorbesc impertinent cu noi. iar cind le iei la rost, te pofteste nerespectuos sa iesi afara, si il cheama pe colegul paznic/bodyguard sa o ajute. noroc ca sunt mare si s-a speriat si ala. doamne ce draci am!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning