![]() |
Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!
la fiecare pasa primita ai dat gol?.....inseamna k ai primit numai o pasa?....:D:D:D:D
|
Quote:
@costel: Hai 2 goluri (din primul meci) |
mda...si amandoua din pasa mea....:d
|
au fost 5...noroc de mine:)),si am dat si pase vlad>:P si inca calomea,dar daca nu stiti sa valorificati:D
|
da da....dupa razboi multi viteji se arata
|
lasa ca vedem sambata asta cat sunteti de viteji. :)) Oricum nu conteaza cine a dat gol si cine nu, important e ca ne-am distrat maxim. cel putin eu m-am distrat
|
MAXIM am spus!!! :D
|
Si eu m-am distrat super, mai ales ca am fost asa de multi (peste 25 de oameni in total, numai 18 jucatori), chiar daca am dat numai 2 goluri si alea din 2 penalty-uri. Si sa nu uitam de cele 2 penalty-uri din 2 aparate (unul avand consecinte nefericite):D Singurul din echipa care nu a luat gol cat a stat in poarta (2 meciuri si un pic):rolleyes2:twisted:
|
Sambata asta mergem la Vladeni. alta runda de rupt picioarele. Cei care mai vor parasolare sa ma sune azi sau maine cel tarziu ca dupa aia o perioada nu o sa mai pot face comanda. Cu respect
|
am sunat la vladeni si mi-a zis sa revin vineri seara cu un telefon sa imi spuna daca e liber sambata de la 21 la 23....eu o sa il sun vineri seara si daca imi zice k totusi e ocupat atunci mergem tot la electro.
|
abia astept si eu runda a doua:)),sper sa fim aceeasi echipa>:)
|
Quote:
|
lasa ca poate o sa fim aceeasi echipa cu toate ca nu cred ca or sa ne lase astia sa mai jucam impreuna ca i-am facut praf.....:twisted:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1345878 |
aha....pai si zi si tu mai multe detalii.....cati cai...are vreo ceva modificat la ea.....ce vrei sa modifici.....etc, etc, etc
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning