![]() |
:wave: strengaritza.M`am speriat ca`i alex si ma cheama pe la el :twisted: ...Eh,glumeam(in caz k intra pretena`sa pe forum ;) )...si zici k a fost tare in excursie...dar pe mine de ce nu m`ai anuntzat? :shrug_no:.Lasa,k daca ejti in practica,promit k o sa trec pe la tine sapt asta sa`mi pove :D
|
Re:
ovi tataaaaaa... nu am vorbit/baut o bere (ca ultima data :razz:) de-un car de ani
las' ca o sa bem numai sa se incalzeasca putin vremea :lol: |
:) lol, man... nu ai mai plecat din tzara?
|
dj snoopy ii baza :lol: :o
|
Inca un pericol public pe soselele clujului . Felicitari Tekno si sa nu te vedem la sectiunea accidente.
|
:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: tre` sa sarbatorim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nu??
FELICITARI! :weee: |
:) multzam multzam... ciudat... nu ma simt mai bine...
o sa sarbatorim in curnad... :doh: sa imi revin umpic ca is cam stramt dupa az noopte :? |
Felicitari mah.. bine ca nu zici nimic...lasi pe altii sa te laude!
|
:bored: :bored: :bored: :bored: :bored: :bored: :bored: :bored: plictiseala.... :weirdface
|
atzi vazut cursa de F1? :roll: yo nuh.... da' am ausit ca a fost najpa... oricum...o abandonat schumi... :twisted: tare de tot :)
|
cika o castigat renault :D nici io n'am vazut cursa da asja am auzit
|
Fisichela Barichelo Alonso, nici eu nu m-am uitat , am vazut azi in timpu simularii ca citea profu Pro Sport in fatza mea :D
|
www.f1.com pt resultate shi poze... :wink: asta trebuia s=o pun la \"linkuri bazate\" :)
|
Re:
Quote:
tot aici sunt ne vedem peste o saptamana sau doua |
da-mi un tel cand vi incoace... itz trimit yo un sms, nu cred ca ai nr meu nou :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
- Copyright 2026 4Tuning