![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
o poza cu masina sau un an de fabricatie fiindca nu stiu la care model va referiti. |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
69 Attachment(s)
Sus cu produsele pentru daciute !!!
___________________________________ Pe stoc pentru dacia 1300 set geamuri semnale si stopuri alb mate 100 lei (bonus 4 buc becuri portocalii) + 10 lei transportul. ___________________________________ Kit minimorimoto D2s inca valabil ! ___________________________________ Intre timp : - 4xgeamuri portocalii pentru girofar tractare - reconditionat geam semnalizator Mitsubishi L200 - executat geam stop auxiliar W T3 - reconditionat stop duba - executat set geamuri semnale clare scooter piagio - executat geam stop Bmw 320 clar - executat geam proiector camion Man - executat geam stop scooter - polish profesional cu protectie noua U.V. faruri E-Classe - executat geam far camion Man - curatat interior faruri E-Classe - executat geam stop Audi A4 - reconditionat si aplicat protectie noua U.V. stopuri Mercedes Sprinter - executat geam semnalizator jeep Toyota Stima Hadobas Peter plexiart.to |
Salut .As avea 2 seturi de halogene (faruri de ceata) ....
unele de la renault 5 gtt de alea galbene 1986 ..si as dori sa fie albe..(nu sunt sparte) iar unele de la un renault clio 1 1991 18.16v sunt patratoase.trebe re conditionate iar unu e crapat.S-o exfoliat stratul de oglinda din interior pe portiuni.. daca poti sa le rezolvi si cu cat.? Merci anticipat. P.s. imi place mult cum ies lucrurile din mainile tale.. |
Quote:
te rog revino cu poze la proiectoare si dimensiuni sa-mi pot face o idee. Cat tine de reconditionat cromul NU se poate fiindca Nu exista metoda de reconditionare. Se poate un pic ascunde rugina sau puncte negre cu vopsea de temperatura dar e de culoarea aluminiului. Stima Hadobas Peter plexiart.ro |
63 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !!
______________________________________ Intre timp : - geam executat custom la raza si bombatura ceruta de client - reconditionat stop Hyundai - executat geam clar Toyota - executat set geamuri proiector bmw e36 pisicuta - schimbat geam avariat caravana - executat geam far clar Golf 3 - reconditionat stop bmw e36 pisicuta - polish profesional cu protectie noua U.V. geam far scooter - executat set geamuri clar far Lancia Lybra - executat geam lucas Bmw - reconditionat semnalizator camion - executat geam clar scooter - executat geam far scooter in rama - reconditionat stop W Polo - executat geam far Iveco Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
2 Attachment(s)
Salut!
Poti face asa ceva? Sau din plastic fumuriu? |
60 Attachment(s)
Raspund un pic mai greu la mesajele de pe forum fiindca sunt prins intr-o modificare de atelier si imi ia mai toate dupamesele, numai ramane energie pentru pc.
Pentru doritori care vor sa intre in contact cu mine si sa primeasca raspuns mai rapid este un nr de mobil la contact care poate fi folosit mai tot timpul in afara de duminica si orele tarzii. Multumesc de intelegere ! ______________________________________ Quote:
am ramas fara matrite in consecinta numai pot executa pana in pct-ul in care primesc din nou un set de semnale pentru matritat si carcase pe care sa le pot face montajul. 50 lei e setul de geamuri clare sau mate (eu nu vopsesc fumuriu si nici nu folosesc material fumuriu). ___________________________________________ Intre picuri : - set 4 x geamuri clare faruri hella ford focus - geam clar far golf3 - polish profesional si aplicare noua u.v. faruri Saab - geam proiector passat b4 - reconditionat semnalizator Saab - reconditionat si executat geam proiector Saab - curatat interior si resigilat far motocicleta - reconditionat set stopuri Volvo - reconditionat carcasa si executat geam semnalizator totota - reconditionat si executat geam nou far motocicleta kawasaki - executat geam semnalizator scooter - polish profesional cu aplicare u.v noua far W Golf+ - reconditionat stop W T4 - executat geam proiector camion Iveco - executat geam far tractor - executat geam proiector Man - o poza primita de la client cu lucrarea finalizata Skoda ENJOY ! Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
sticle pentru faruri pentru un e39 cu facelift ala din 2002 se poate ai asa ceva ??????? Daca da cat ar costa ????
|
Quote:
imi pare rau dar nu te pot ajuta. ______________________________ UP^^ la produsele pentru daciute !! Stima Hadobas Peter |
salut ... conversie lupe pe un matiz ? care ar fi pretul
si semnale clare tot pentru matiz pret? multumesc |
73 Attachment(s)
Quote:
- 350 lei (kit lupe H7 single - 1faza, manopera, mastiile si consumabilele necesare) - 650 lei (kit lupe bi-xenon - 2faze minimorimoto D2S, balasturi canbus, becuri xenon D2S cu cablaje si electrica necesara montarii pe masina, manopera si consumabilele necesare) Semnale nu execut deocamdata. Sper ca am fost de ajutor iar pentru orice nelamurire puteti folosi cu curaj numarul de telefon. _____________________________________________ UP^^ la produsele pentru daciute ! _____________________________________________ Intre timp : - Am primit pozele cu lucrarea montata din Italia pentru Lancia Lybra - client multumit. - geam far Ford Mustang - geam far Golf3 - geam far duba Ford - geam proiectoare passat B4 - curata far E-Classe - geam far camion Iveco - geam stop Audi A4 - curatat set faruri E-Classe - set geamuri proiectoare C-Classe - set geamuri semnalizatoare utilaj - curatat set faruri C-Classe - geam proiector Mercedes - geam stop Laguna I Phase 2 - set geamuri semnalizatoare Ford Tranzit - reconditionat oala si geam far Jaguar Pe stoc 1 kit de lupe H7 single (1 faza) si un kit minimorimoto D2s in asteptarea noilor clienti ! Weekend placut Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
salut,imi poti spune te rog un pret pentru o pereche de geamuri clare pentru far vw vento?precum si un timp de livrare din momentul plasarii comenzii.ms,salut (p.s. vreau sa pun lupe,asta ca sa sti ce si cum vine)
|
Pac2Bang, iti raspund eu aici pentru ca am cerut la fel ca si tine...
Sticlele costa 150 de lei amandoua, dar trebuie trimise 2 faruri ca sa ia matrita dupa sticla originala. Eu nu am de unde sa ii trimit ca nu mai am de vento. Daca vrei sa iti faci si ai faruri sa trimitem vb si imi fac si eu un set. La 2 seturi avem ceva reducere... |
1 Attachment(s)
Plexic pentru stop Daewoo Evanda se poate? La ce pret ar ajunge/ buc?
|
75 Attachment(s)
Quote:
vad ca va raspuns deja Sebastian.C cu cursul executiei si da, din pacate nu am inca matrite pentru vento. Astept in continuare un set de geamuri oem pe care sa le pot matrita. ___________________________ Quote:
am discutat deja telefonic ! ___________________________ Toti aveti PM ! ___________________________ Intre timp : - geam far Tractor - reconditionat stop Ford Tranzit - reconditionat stop E-Classe - executat set geamuri lucasuri Toyota - executat geam semnalizator Toyota - executat set geamuri Golf 3 - curatat set faruri E-Classe - poze montaj final far Moto Kawasaki - polish cu aplicare U.V. set faruri Passat 3B - polish cu aplicare U.V. set faruri Chevrolet - reconditionat si prelucrat set stopuri Audi 100 - Conversie cu piesele clientului Peugeot 307 + prelucrat instalatia electrica in far (lupte bi-xenon E55, kit xenon 4300k D2S, set becuri H1 leduri pentru circuitul DRL) las pozele sa vorbeasca Stima Hadobas Peter plexiart.ro |
| All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
- Copyright 2026 4Tuning