![]() |
Re: Roman
Quote:
|
Quote:
Hai, ce mai e frumos prin Roman? (in afara de MCV ala cu girofaruri superbe :)) ) |
Dragos,Porche-ul e din Roman,l-am vazut pe om printre blocuri aici la mine cu copilul. Mustanguri sunt o gramada ! O sa mai apara o buburuza alba prin oras inafara de a lui morph,in vreo 2 saptamani.
|
Quote:
Peace Out! P.S. Sper la vara sa nu fug dupa voi cu bicicleta role, trotineta si alte magarii d'astea nemotorizate :)) P.S.2 WRC ne pregateste o surpriizaaaaaaaaaaa :) (nici el nu stie care'i aia) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Surpriza era :) ca am auzit ca wrc sa facut baiat bun :) neavand masina la facultate anu' asta, la vara o sa pretuiasca permisu' mai ceva ca pe aur si nu'l mai da la nici un meletean :))...eu am incercat sa mai destind p'aci atmosfera cu o gluma o treaba si voi o dati in sinucideri si prostii...urat dom'le, urat! :) |
Quote:
|
Vestile bune circula repede =))) (nu asa era reclama?)
...cu alte cuvinte ce prompt ai fost cu raspunsul Vladutz... P.S. Hai ma lasati drq glumele astea... |
Quote:
|
Quote:
@VladM,merci de sustinere,si eu iti urez asemenea;) |
PLECAREA MOLDOVEI LA KOE!!! THREAD OFICIAL: https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...ml#post3300371
Va rog sa intrati macar de curiozitate si sa dati mai departe in lista de mess |
Salutare la toata lumea! Ma scuzati pentru absenta indelungata. Da eu cum da caldura atunci apar in rest stau ascuns. Ce mai face lumea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning