Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/124384-roman.html)

nck_xx 17-04-10 15:00

Re: Roman

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3286366)
Da man...mai aflu si eu una alta de prin oras...

...am aflat ca avem un Mustang de inchiriat in oras :) (ala decapotabil)...facem intro zi o cheta la bani si la benzina sa'i rupem ambreiaju' si gumele? >:)

Iar dupa o sa ne rupa proprietaru pe noi:)

morpheusmaster 17-04-10 15:06

Quote:

Originally Posted by nck_xx (Post 3286426)
Iar dupa o sa ne rupa proprietaru pe noi:)

Daca stai sa te gandesti e corect, nu? Noi ii rupem masina :) el ne rupe pe noi :))...oricum...o dau in diverse rau de tot.

Hai, ce mai e frumos prin Roman? (in afara de MCV ala cu girofaruri superbe :)) )

VladM 17-04-10 15:10

Dragos,Porche-ul e din Roman,l-am vazut pe om printre blocuri aici la mine cu copilul. Mustanguri sunt o gramada ! O sa mai apara o buburuza alba prin oras inafara de a lui morph,in vreo 2 saptamani.

morpheusmaster 17-04-10 16:03

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3286444)
Dragos,PorSche-ul e din Roman,l-am vazut pe om printre blocuri aici la mine cu copilul. Mustanguri sunt o gramada ! O sa mai apara o buburuza alba prin oras inafara de a lui morph,in vreo 2 saptamani.

Men's...PorScheul e garat pe Dr. Cock, strada de langa mine. E in Roman din toamna (sfarsit, inceputul iernii) si cum masina e convertible nu prea e de iesit cu ea Iarna deci acum e perioada sa isi faca intrarea :) in "car scene"ul Romascan...asta daca vb. de porscheul ala gri decapotabil...daca o fi altu' mea culpa, ma insel. Mult succes Vladutz cu w.i.p.ul tau ;) sa o faci faina si sa'mi spui si mie unde o vopsesti :) si cat te ajunge (din necesitate intreb).

Peace Out!

P.S. Sper la vara sa nu fug dupa voi cu bicicleta role, trotineta si alte magarii d'astea nemotorizate :))
P.S.2 WRC ne pregateste o surpriizaaaaaaaaaaa :) (nici el nu stie care'i aia)

VladM 17-04-10 16:23

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3286546)
Men's...PorScheul e garat pe Dr. Cock, strada de langa mine. E in Roman din toamna (sfarsit, inceputul iernii) si cum masina e convertible nu prea e de iesit cu ea Iarna deci acum e perioada sa isi faca intrarea :) in "car scene"ul Romascan...asta daca vb. de porscheul ala gri decapotabil...daca o fi altu' mea culpa, ma insel. Mult succes Vladutz cu w.i.p.ul tau ;) sa o faci faina si sa'mi spui si mie unde o vopsesti :) si cat te ajunge (din necesitate intreb).

Peace Out!

P.S. Sper la vara sa nu fug dupa voi cu bicicleta role, trotineta si alte magarii d'astea nemotorizate :))
P.S.2 WRC ne pregateste o surpriizaaaaaaaaaaa :) (nici el nu stie care'i aia)

Creca se sinucide :))

morpheusmaster 17-04-10 16:29

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3286581)

Taci ma...nu asta

VladM 17-04-10 17:01

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3286590)
Taci ma...nu asta

Promite ca vara asta sta permisu la el :)))

scturoag 17-04-10 17:25

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3286581)

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3286590)
Taci ma...nu asta

Atunci nu mai e o surpriza placuta pentru noi :lol:

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3286638)
Promite ca vara asta sta permisu la el :)))

Pai daca sta vara asta permisu la el si nu se sinucide, clar o sa omoare cativa prin trafic....

morpheusmaster 17-04-10 23:57

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 3286702)
Atunci nu mai e o surpriza placuta pentru noi :lol:

Pai daca sta vara asta permisu la el si nu se sinucide, clar o sa omoare cativa prin trafic....

Hai frate...inteleg k...si ca...dar totusi, cum poti vb. asa de el? ...

Surpriza era :) ca am auzit ca wrc sa facut baiat bun :) neavand masina la facultate anu' asta, la vara o sa pretuiasca permisu' mai ceva ca pe aur si nu'l mai da la nici un meletean :))...eu am incercat sa mai destind p'aci atmosfera cu o gluma o treaba si voi o dati in sinucideri si prostii...urat dom'le, urat! :)

VladM 17-04-10 23:58

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3287581)
Hai frate...inteleg k...si ca...dar totusi, cum poti vb. asa de el? ...

Surpriza era :) ca am auzit ca wrc sa facut baiat bun :) neavand masina la facultate anu' asta, la vara o sa pretuiasca permisu' mai ceva ca pe aur si nu'l mai da la nici un meletean :))...eu am incercat sa mai destind p'aci atmosfera cu o gluma o treaba si voi o dati in sinucideri si prostii...urat dom'le, urat! :)

Trist...dar ADEVARAT :))

morpheusmaster 18-04-10 00:01

Vestile bune circula repede =))) (nu asa era reclama?)

...cu alte cuvinte ce prompt ai fost cu raspunsul Vladutz...

P.S. Hai ma lasati drq glumele astea...

VladM 18-04-10 00:10

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3287590)
Vestile bune circula repede =))) (nu asa era reclama?)

...cu alte cuvinte ce prompt ai fost cu raspunsul Vladutz...

P.S. Hai ma lasati drq glumele astea...

Glumesc frate,eu n-am nimic cu omul. Doar stii de cate ori i-am luat apararea si am tinut cu el,dar sper sa fie adevarat ce-ai spus mai sus,ca s-a calmat. Vine vara acusi,saptamana viitoare dau examen,termin masina,treaba-i buna,ai grija sa nu vii la vara cu bicicleta :)

26WRC 18-04-10 00:10

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 3286702)

Asta CLAR,bafta ta ca n'ai treaba cu traficul:lol:

@VladM,merci de sustinere,si eu iti urez asemenea;)

morpheusmaster 22-04-10 10:06

PLECAREA MOLDOVEI LA KOE!!! THREAD OFICIAL: https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...ml#post3300371

Va rog sa intrati macar de curiozitate si sa dati mai departe in lista de mess

alex_phm 26-04-10 13:46

Salutare la toata lumea! Ma scuzati pentru absenta indelungata. Da eu cum da caldura atunci apar in rest stau ascuns. Ce mai face lumea?

All times are GMT +2. The time now is 21:15.

- Copyright 2026 4Tuning