![]() |
Re: Intalniri Iasi!
Ma baieti!!!! vreau sa va intreb si eu ceva la intalnirea asta ce maini pot veni???daca o sa vin cu sportiva mea, imi spune cineva ceva???sau numai masini straine?
|
Eu unul vorbesc pentru mine, dar sunt sigur ca parerea e unanima. Avem si Dacii in grupul nostru, si chiar suntem mandri de ele si de treaba pe care o s-o faca in cel mai scurt timp. Imi place sa cred ca suntem diferiti de alte grupuri de entuziasti tocmai prin spiritul de prietenie si sportivitate. In concluzie, bine-ai venit. Asteptam sa ne faci o descriere a masinii. By the way...cred ca te-am vazut ieri pe la Raiffeissen
|
in primul rand masina mea nu este gata pentru strazi, cam dupa pasti e gata masina, si despre masina ce sa zic, am vopsito recent, rosu imperial, praguri si spoilere fibra,mi-r fi placut si gordini style, motor cutie original, interor scaune golf 2 ca alea ale ei areau prea jalnice, tapiteria complet refacuta toata masina vreau sa imbrac chiar si bordul in imitatie, o consola centrala home made, ceva muzica, si un rezervor mare:))
am si si ceva poze dar era abia adusa de la vopsitorie, e total neechipata, nici motor nu are, pe luni sper sa aduc niste poze mai recente cu ea putin mai echipata.bafta si multumesc. |
3 Attachment(s)
aici sunt pozele.
|
Quote:
|
Bravo frate. Voi avea tot timpul un respect deosebit pentru posesorii de Dacie care-si respecta masina si pun suflet in ea. Prietenii stiu de ce...era odata un zyz alb, care-si facea treaba. Bafta si spor la munca. Daca ai nevoie de ceva sfaturi...oricand.
|
bah fratele meu..noi t primim :D nu e asta problema... problema consta in atitudine... ;) dak e adecvata..atunci o sa fie totul ok :D
o sa avem nevoie de dacii...care sa faca treaba acuma...astept si eu sa scot masina..astepti si tu..deci..cand o sa le scoatem o sa facem o sintrofie.da? eu cu zyz si tu cu nod... :D ar fi frumos nu? a? c zici? te bagi? :D vii si tu la intalniri.. si vorbim... bai zi uei...vezi k apari cu japca in semnatura mea... :lol: ne vedem curand.. succes in continuare cu masina.. .BAFTA |
Las-o we cu atitudinea, ca daca au fost cativa cu pasarele n-are rost s-o frecam de-aiurea. O mai zicea lumea ca suntem cu nasu' pe sus. Si nu ne numim ........ ci 4tuning. Deci...da ? :D
|
tu sa taci :D k ai probleme cu attitudinea... si imi dai emotii si ma stric la burta...
deci termin-o :D era pe post de gluma :D faza cu atitudinea :))) nu exista tipar pt asa ceva :D za ghost.. :twisted: isi schimba inima azi nu? :twisted: OLD SCHOOL MOTORSPORT :twisted: bafta |
slip nu e aceeasi persoana in semnatura ta e alta dacie port acolo e din cug gagiu :d
|
mmdea deci in consecinta cine vrea si e pasionat de bibiuri pune suflet in ceea ce face si tine mult la bibiul lui sau chiar ei :D poate sa vina noi ii primim cu bratele deschise asa cum am fost primit si eu ''numa bine''
|
si voi ce facetzi la intalnirile astea sa stiu si eu, poate am sa vin luna asta, dar fara masina, cred ca nu-i nici o problema.
|
poi ce sa facem vorbim planuim sfatuim cerem faturi ideii si multe altele bineinteles asta la o cafea suc bere cu sau fara alcool si mai iese si o sindrofie de toate facem cand ne intalnim radem glumim si lista ar continua ......
|
si aici nu este un loc unde am putea face o linuta,doua,trei.....????nicio strada mai parasita???
|
pai noi suntem legali si nu facem "liniute". pt ca iubim masinile, si pt ca s-au legat prietenii intre noi, cum spunea si cristi, stam, discutam, bem un suc, mai cerem un sfat. ne mai plimbam prin oras, mai bem o cafea pe la 1 noaptea, ragem, glumim, ne simtim bine.
salut la baietii mei. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning