Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Road Runners's Cofee Break (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/1175-road-runnerss-cofee-break.html)

Jeff 29-06-05 18:05

Cam asa arata postul original (vezi poza). Si ma ghidez dupa o vorba (citat din GI Jane): nu incepe ceva ce nu poti sa termini.

Gratzian:
nu pot lasa un post care practic ma jigneste pe mine, chiar daca indirect.

sebi{ 30-06-05 08:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"soricel\"
cred ca-i face acuma... daca tot sta in casa toata ziua pe caldura asta... :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: bei o bere rece sebi{ ... fac eu cinste ca am avut oreon :D

urmasi am deja,bere nu pot bea deci........traiesc un cosmar,si apropo nici sa incerc sa mai fac un urmas nu am voie :2gun: :ashamed:

soricel 30-06-05 18:23

sebi{..... in cazu asta sincer imi pare rau.. chiar imi pare!.. :cry: da fi sincer... nu pica bine o bere rece.. zece... pe caldura asta?! :drunk: :drunk: :drunk: se urca berea la cap deja cu caldurile astea :shock: :shock: Atentie!! nu beau cand conduc!! ca-s beat oricum... :roll:

sebi{ 30-06-05 20:57

Re:

haa haa haa hy hy hy am si eu msg,poate acum reusesc sa invatz sa il si folosesc useru e sebi_31 ca nu a vrut sa imi ia acolada,trimitetzimi si voi o injuratura sa simt ca traiesc

Deevylls 30-06-05 22:55

Street racing is not a crime... why stop?

Never...

florin_cars 02-07-05 05:37

1 Attachment(s)
cine se descurca cu iluzia asta, sa zica si mie ce si cum, dau o bere luni, k deja :flamed:

Deevylls 02-07-05 09:40

In legatura cu iluzia, e foarte usor... nu stiu exact ce n-ai inteles
Patratelul gol vine de la imbinarea schimbata intre chenarul portocaliu cu cel verde deschis...

florin_cars 02-07-05 13:01

si atunci cum de dimensiunea totala exterioara este aceeasi?? sincer nu inteleg, am un cap mai tare poate, sa vad ce zic altii dk nu, imi explici tu luni. :wink:

Corse 02-07-05 14:21

flo, daca vezi, au fost mutate si triunghiurile rosu si verde. si daca te uiti bine triunghiul verde este mai mic decat cel rosu. si piesa galbena vine mai inspate exact cat e patratelu ala alb. e simplu.

florin_cars 02-07-05 17:25

1 Attachment(s)
da, numai ca logic Corse, nu poate fi adevarat.
Adica iei 4 piese le invarti cumva sa-ti iasa aceeasi dimensiune exterioara si iti ramane un patrat gol. Imposibil, pt ca piesele folosesc acelasi spatiu.

insa partea care se clatina e cea la care nu prea ne-am gandit noi, si nici eu la inceput. Ni se pare ca forma exterioara e la fel, dar nu e.
take a closer look. va trebui sa beau berea singur si nu-mi place :dizzy: , o dau la Aki.

ipotenuzae mai umflata, nu e dreapta cum pare a fi, si astfel pe lungimea ei bombata in sus, se castiga acel patratel. mama lui de patratel, acu tre sa calculez cu formula ipotenuzei, sper sa o mai stiu :oops:

EDIT: nu aveam ce calcula, trebuia sa pun liniarul pe ecran si era clar. Ipotenuza de jos e OK, corecta dar cea de sus e concava, de aici s-a scos un patrat in plus jos. Am colorat distantele de la baza de jos(in alb) in sus spre ipotenuza, si se vede diferenta de inaltime intre ipotenuze. ufff..
q.e.d. :ciggy:

akimoto 02-07-05 17:54

se observa mai usor daca te uiti la patratele care intersecteaza ipotenuza, diferenta se vede clar, ipotenuza nu trece prin aceleasi puncte

daflyer_oradea 03-07-05 12:06

1 Attachment(s)
:D pentru Vali...
scuze de intarziere, dar m-am incurcat in stiinta cu programele de transformare si modificare(wmv in mpg, mpg in avi, decompresat,taiat si procesat, post procesat, compresat inapoi etc :d)

cioli17 03-07-05 13:17

te si injura cand vede cati megi are :lol:

are dail ap vali :lol:

ps: vali , ti-o scriu io pe un sidiu

Street Shark 03-07-05 13:47

Mersi

daflyer_oradea 03-07-05 15:08

daca ati sti voi ce m-am chinuit....ca Aicu mi-a dat filmu cu exensia wmv...si otrebuit transformat sa-l pot taia, a trebuit decompresat...apoi compresat inapoi etc...va duc cd-u cand ne intalnim cu ce a facut Aicu, ca ala are si calitate, dar e vreo 450 de mega...tot ce am filmat, si cred ca ala nici o sansa sa-l pus sus...Cioli, zii ceva hub de dc pe unde stai , daca stai, si itzi pun acolo filmu ala bun, si intreg :D

All times are GMT +2. The time now is 13:20.

- Copyright 2026 4Tuning