![]() |
re: MK3 - G E K
1 Attachment(s)
si inca una de la mine :))=))
|
frumoasa foc asta mic ... :lol::lol: am si eu unu aproape la fel .... abea astept sa fak rost de bani sa il machez putin :rolleyes2:rolleyes2
|
e mai frumos ala din poza ta :D o sa ii fur ideea si fac rotile galbene :))
k3nzor multumesc si bafta ! |
am vazut ca ai scris la un baiat pe topic... ca dai arcurile ?
poti sa-mi scrii te rog mai multe.. ori la mine pe topic .. ori un pm :) faina masinua btw.... ca sa fiu si ontopic :) |
sunt ca si vandute
|
arcurile sunt promise deja cuiva :D vezi sacalul care a sarit mai sus :P
@ovidiu da trec pe suspensie completa |
treci pe suspensie completa?
|
foarte frumos golfake ;)
|
multumesc :)
|
...sunt foarte ,da foarte curios sa vad cat o cobori 8) ..."LOW taty":twisted:
|
pentru inceput doar 60-60, inca ma mai gandesc cum sa fac bani de reglabila sa nu trebuiasca sa o modific pe asta daca mi se pune pata.
intrebare: suspensia de la ta-technix fixa are urmatoarele specificatii 60/40mm adica 60 fata si 40 spatele? din ce am inteles spatele ar fi reglabil adica poate sa coboare si 60? sau coboara doar 40 ? |
...daca ma pun eu in spate DA :D .....tu sti ce ai cumparat ;)
|
nu am cumparat inca nimic tocmai asta e ca nu stiu ce sa fac. am vazut multe suspensii la vanzare pe net cu fata fixa si spatele reglabil, dar chiar nu stiu care e treaba cu astea :-?
|
mai bine mai astepti putin si iei asa ceva:D http://cgi.ebay.de/TA-TECHNIX-PREMIU...#ht_2505wt_944
|
ovidiu, cam asta vreau, dar la noi e ceva mai scumpa, cam cu vreo 80 de euro. dar multumesc foarte mult, nu stiu de ce nu mi-a fatat mintea sa caut pe ebay :D mai trebuie sa strang din buci putin si o iau :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:58. |
- Copyright 2026 4Tuning