![]() |
Re: Machetele mele - Dark Side
Asa este, Miura e frumoasa oricum!!!
|
3 Attachment(s)
Merci de aprecieri...
Pentru azi... ma "prostesc" cu un... Peugeot 307CC WRC (M. Stohl) ~ Majorette ~ 1/6? |
Cred ca ai vrut sa zici 1:64 ... nu 1:6. Arata chiar ok pentru clasa din care face parte. Parca e mai frumos ca un HW :P
|
Semnul de intrebare... tine locul pentru a doua cifra... ca nu stiu la ce scara e... 1/60 si ceva adica. ;)
Arata bine pe afara dar vopseaua e ff sensibila si nu are interior. |
5 Attachment(s)
Geniala masina si macheta...
Mercedes-Benz SLS AMG ~ 2010 ~ Schuco ~ 1/43 ~ Imola Grey (cea mai noua macheta din colectie, masina reala aparand in acest an) Restul pozelor maine ca am mai multe. ;) |
"cea mai noua macheta din colectie, masina reala aparand in acest an"... tot in colectia ta ?... esti tare !:rolleyes2
|
Frumoase Mercedes-urile, imi plac asa mici:!:
|
Quote:
Merci de aprecieri ! ;) |
;) m-am prins din prima - nu ca nu ti-as dori sa-ti permiti candva 1/1 - oricum frumoasa alaturarea celor doua bijuterii :D
|
Quote:
|
fain SLS
pret de o secunda am crezut ca este 1/18 cand am dat scroll apoi am citit arata foarte fain si la scara asta mica oricum o masina senzationala atat jucarie cat si in realitate |
Quote:
|
Quote:
2. Am multe d'alea mici si Peugeot-ul (nu cumparati Majorette-uri mici ca au vopseaua extrem de subtire mai ca se "ia" la atingere) l-am pus ca am gasit pozele prin calculator. |
Frumos SLS-Schuco,il astept si eu dar la scara 1:18,sunt nerabdator,desi la scara 1:43 e mult mai bine realizat:-)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning