![]() |
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
O parere?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
F12 seria 6
|
2 Attachment(s)
Impreza...
|
2 Attachment(s)
Comentati ! vA ROG :X
|
Quote:
e perfecta? :)) |
2 Attachment(s)
Comentarii!! Va rog mult mult de tot ..
|
Ai stricat calitatea imaginii cand ai aplicat filtrul acela, ti-a mai acoperit din greseli dar....tot ai destule.
In vata mai intai functiile programului si dupa aia uitate la multe tutoriale. Nu sunt multi care stau sa iti enumere tie greselile pt simplu fapt ca timpul e limitat pentru oricine :). |
2 Attachment(s)
Imi pare rau ca nu am postat masina :(. Oricum foarte frumoase masinile din battle tematic.
Asta-i masina . |
Quote:
Vreau și eu jantele, se poate? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
al3xxxxx de ce ai copiat de pe alt vt?
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1310583481 http://www.autemo.com/forums/?t=2938 Dati pana team Poland |
Din prostie ,acum stiu sa fac full brush pot sa le fac si eu .Sorry recunosc a fost ceva nechipzuit .Ma apuc sa o fac , nu imi e greu acum.
|
2 Attachment(s)
sa zicem ca e asa de revenire :???:
stiu ca am ffff multe greseli |
mai, multe greseli nu vad, doar minore poate, ai facut un tuning frumos si interesant ptr micra: greseli vazute de mine - oglinda n-are o umbra si parca pluteste, altele poate se vad de ochii mai experimentati
|
2 Attachment(s)
micra de la challenges
|
Masina pluteste. Sarpele nu are ce cauta acolo ca strica impresia totala a imagini. :)
|
Hmmm ma asteptam ca o sa fie probleme la umbra dar mai mult nu pot sa fac ca nu imi permite monitorul(e prea intunecat).Oricum ms pt coment ;)
|
2 Attachment(s)
Si intr-un final e gata , prima data cand incerc asa ceva si sper eu ca mi-a si iesit acolo cat de cat .
Seria 1 e87n |
1 Attachment(s)
Quote:
Mai bibilește arcurile aripilor, īn special pe spate că e ciudat rău. Sper că nu te deranjează că am modificat peste...;) |
Multumesc pentru sfaturi si normal ca nu ma supar , arata crima ce ai facut tu acolo :shock:
|
2 Attachment(s)
Partea cu portocaliu sa vrut a fi o parte a caroseriei cusuta cu ata.
|
1 Attachment(s)
E inca wip!
Merci Ca$$. |
1 Attachment(s)
Porsche Street Pedigree :twisted:
Attachment 2182159 Original: http://img.netcarshow.com/Porsche-91...llpaper_04.jpg Background (ca sa nu il cereti :) ): http://wallpaperswide.com/download/u...-2048x1536.jpg Comentarii, greseli si tot tacamu va rog! |
Se vede ca nu esti incepator ... foarte misto masina ... Arata bine ... Bravo !
|
Este o lucrare buna,dar se putea si mai mult.O greseala ar fii in partea dreapta,semnalizarea intra in grila.Peransamblu e o lucrare buna se vede ca ai mai lucrat,tine-o tot asa.
(Am vazut ca vrei sa scrii corect ,iti mai trebuia o " , " inainte de va rog.) (Nu o lua in nume de rau ) Succes in continuare. |
Este o lucrare buna,dar se putea si mai mult.O greseala ar fii in partea dreapta,semnalizarea intra in grila.Peransamblu e o lucrare buna se vede ca ai mai lucrat,tine-o tot asa.
Nu vad unde... ceva mazgaleli in paint pe poza ar fi de mare ajutor. :) (Am vazut ca vrei sa scrii corect ,iti mai trebuia o " , " inainte de va rog.) (Nu o lua in nume de rau ) Nu, nu trebuia, nu o iau in nume de rau si ai mai multe greseli ca mine, si nu numai de punctiatie (te rog nu raspunde la asta -ca sa nu umplem topicu de tampenii-, nu o lua in nume de rau :) ). Succes in continuare. La fel, astept poza cu greseala, chiar nu'mi dau seama unde, ca se poate ca partea de care zici tu sa nu fi fost macar atinsa. :P |
e frumoasa lucrarea, imi plac decal`urile...singurele care deranjeaza si dupa parerea mea strica lucrarea sunt tentativele de reflexii de pe parbriz si de pe geamul lateral, dupa parerea mea era mai bine fara...oricum, bafta in continuare, mai posteaza pe aici!
|
Quote:
|
Quote:
Multumesc pentru critica. :) Quote:
|
2 Attachment(s)
e 46 touring
|
2 Attachment(s)
revin si eu cu o lucrare noua,facuta la plictiseala
sper sa va placa:D |
2 Attachment(s)
Quote:
Cel mai mult ma dezamageste carbonul...uite aici ceva ce sper sa te ajute cat de cat |
2 Attachment(s)
Daca tot veniti voi cu lucrari,hai sa vin si eu cu una.
Seamana cu audi,dar nu-i :)). |
Quote:
|
Quote:
a. design - as fi folosit jante care sa contrasteze cu ceva de pe masina (negru spre exemplu, sau ceva putin cromat) - ai fi putut sa faci rebrush la portbagaj, sa scoti de tot chestia aia cu numarul, ca vad ca stopurile oricum le'ai refacut b. executie - daca tot ai facut rebrush la usi (sau ai tras doar liniile de imbinare (imi scapa numele lor acum), trebuia sa faci si la cea dintre bara si aripa spate Per total e dragut oricum. P.S.: Vreau si eu jantele. Merci. |
2 Attachment(s)
cascarabeta din dotare
|
1 Attachment(s)
Gusturile nu se discuta .
Asta-i donoru. |
Quote:
Sar'na pt donor! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:22. |