![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
ms patriotu90, am sa tin cont pe viitor sa numai gresesc...in sf un mesaj de incurajare :D
|
Nu mai scrie colorat !
|
:rolleyes2 ok:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
.................:sad: :sad: :sad: ................................
|
sebi2...rezolva cu neoanele...nu sunt puse cum trebuie...defapt nici nu zici ca`s neoane....
|
3 Attachment(s)
Hai baietii la atac omoratil pe incepator... Printre gloante si obuze mai loviti-l cu un sfat...ok? Merci...
|
Sebi2- ti ai batut joc de mashina ai facut'o ca naiba neoane ireale,pokemoni dezbracatzi pe luneta:lol::lol:,jentii prea luminate iar cea pe spate e cam plata ai facut stopurile mov :|
RicardoM-la seat nu ai fac mai nik dkt culoare carbon si jentii care oricum nu se potrivesc cu mashina.fii mai atent la selecti si umbre. La dubitza la fel dkt culoarea care e cam ireala si jentile aa si ploapele care nu au aceasi culoare ca masina. |
Merci Ra2.... stii eu inca invat, eu vroiam sa stiu daca e spre bine avand in vedere ca am facut pana acum vreo 5 sau 6 masini... merci de sfat
|
1 Attachment(s)
Am facut si io ceva mai simplu si mai elegant ;)
|
2fast4u_DK , fa ceva cu usa aia...nu sta bine..
|
Nu prea ma pricep dar am vazut si eu cateceva:
- usa - vopseaua e cam ireala - fii mai atent la roti si la jante ca nu ai selectat corect |
unde ???:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Uita-ti una in stilul ala de la Aston Martin cu usa, bineinteles ca a iesit nashpa
|
greseli : usa din fata
: roata din fata e prea inclinata |
Abia asteptai sa ma prinzi, stiam ca e gresita... ms ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning