![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
ENB frate .. si eu nu ma refeream la cum se vede, la masina .. prea multe stickere [K I T C H] ..
|
4 Attachment(s)
Toyota TRUENO |
Frumoasa Toyota, Kata
|
Maryus_x90 - ms !!
crazy rock - FRATE ESTI BATUT IN CREER ? spune draq k sa stiu {ti-am puss si link-ul de unde sa il iei dar ...:-j} |
1 Attachment(s)
imi pare rau de dublu post dar vreau sa va arat asta:D{un pj :Dadik este in lucru:D} place?:S
|
hai ca merge;) e frumusel...dar cu ce le faci?...:D
|
cu decaluri k asa imi place mie:X:X
|
te-am intrebat cu ce program...
|
Nu are cineva niste scaune sport?
Gen scoica.. |
loren - photo shop
|
Ce inseamna EBN? \
srry dabea am inceput si eu jocu si nu prea stiu :) dak ma poate cnv ajuta si cu ceva jante si cauciucuri ca nu gasesc niciunde 8-| multzumesc molt! Am versiunea 2.2.1 mwm :) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Un nissan Japan Drift...Scuzati postu unu dupa altu dar trebuie sa plec si vin diseara si imi ie ca poate uit de poze....o nota ceva:lol:
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
@Loren-degeaba ai enb daca setarile la joc si la placa video sunt praf :D...evo ala rosu e dragut, dar incearca sa fac PJ high quality :)
@crazy rock-slrr editor uploaded for you :D @tm_kata-cu placere :D...si Toyota aia :shock::shock::shock: o iubesc...RESPECT ! pt modul in care ai facuto, simplu si frumos :) @quick_silver2-nu sunt scaune scoica add-on pt joc, depinde daca vine masina respectiva cu ele...daca nu, nu ai de unde sa iei :D @TM92VIC-ENB iti imbunatateste putin grafica in SLRR...si pt ce vrei tu ::: http://kistappancs.extra.hu/viewpage.php?page_id=2 @dony ddc-nu inteleg de ce numesti tu aia Japan Drift !...nu e corect, JDM car se numea a ta, japan drift car trebuia sa fie una excentrica cu un pj frumos si alte chestii :) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:30. |
- Copyright 2026 4Tuning