![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Masinile astea sunt deja virtual tuning !
Ca sa sti , nu ai voie sa copiezi de pe o alta lucrare virtual tuning !;) |
vreau sa ma apuc si eu de virtual tuning.
ce ar trebui sa stiu pt inceput. ceva tutoriale pt un incepator ..... |
1.Rabdar pentru performante mari,o sa dureze ani.
2.Te uiti la tutoriale pe youtube (sunt destule) dar pentru incepatori o perioada . 3.Trebuie sa exersezi mult ca sa ai un rezultat bun . 4.Sa nu copi de pe alte vt-uri doar de pe masini tunate reale. 5.Sa nu incerci din prima sa faci brush-uri ca nu o sa iti iasa ,o sa prinzi experienta pe parcurs si o sa iti dai seama cum se fac. 6.Timp. Si mai sunt dar nu mai stau sa ti le insir pe toate.Sa nu te astepti la performante cine stie ce din primele vt trebuie sa lucrezi din greu pentru a iesi o masina buna si cel mai bun mod e sa lucrezi curat ,adica sa fii atent la detalii ,odata ce esti atent la detalii masina o sa iasa ok. Succes! |
Quote:
coborat garda schimbat jante eventual un cleaning(care consta in indepartarea unor elemente de pe masina gen:bandouri , clante , sigle , etc.) aplicarea un bodykituri simple nu trebuie sa te grabesti..o sa vezi ca daca hobby-ul asta te "prinde" o sa evoluezi de la sine. numai bine, mrsika |
2 Attachment(s)
Iata si primul meu VT :D
Astept pareri. E un inceput bun ? |
Eu unul te-am zis sa nu incepi cu brush-u (adica sa colorezi tu cu pensula si sa para real).Pentru incepatori e bine doar sa modifice putin masina ,lasa garda mai jos, alte jante, culoare, si un clen cam atat.
Tu ce ai facut bun e ca ai selectat bine geamuriile si le-ai facut fumuri atat.Rotile sunt strambe si perspectiva proasta.Acel prag si spoilarele nu e bine pentru incepatori sa le modifici. Ia si exerseaza mai mult. |
Quote:
|
Quote:
cand am facut primul brush..entuziasmat ca si tine banuiesc am primit pe un alt site dedicat vtuningului un comment gen "zici ca e o macheta chinezeasca de prost gust"..chiar daca nu cred ca o sa iti convina..cum de altfel nici mie nu mi-a convenit..cam asa e si lucrarea ta -ce mi-a atras atentia in primul si in primul rand au fost jantele..de fat janta pentru ca ai folosit doar una pentru ambele roti..ele sunt puse invers ca perspectiva..pentru a le face sa fie bune..sa se potriveasca tre sa le dai un "flip horizontal"(ctrl+T-si ai acolo optiunea asta) -apoi ar fi geamurile pe care le-ai infumurat..in realitate..cu cat culoarea e mai inchisa cu atat "absoarbe" mai multe reflexii..deci..pe geamurile negre ai nevoie de reflexii..un capitol care in vt nu e prea usor.. -evacuarile..cea din parte indepartata nici nu ar fi trebuit sa se vada..asta ar fi inca un minus pentru perspectiva -bodykitul..pun pari ca nici tie nu iti place cum arata..tre delimitat..in stadiu in care e acuma arata ca si cum vopseaua ar curge de pe masina cam astea sunt comentariile mele legate strict de lucrarea ta acum sa iti dau niste sfaturi 1.repet..incearca sa inveti prima data c/p,,e un pic mai usor 2.invata sa cobori garda la sol..nu e greu 3.nu folosi stockuri cu picuri de apa pe ele 4.lucreaza la rezolutii mai mari 5.in prima faza te sfatuiesc nici sa nu inveti sa schimbi culoarea masinii pentru ca nu o sa iti iasa niciodata real cu ajutori filtrelor din ps..pe parcurs o sa inveti sa copiezi vopsea si sa o adaptezi liniilor mashinii tale..etc. cam atat am de zis.. sper ca ce am scris mai sus sa nu te supere..sa te enerveze..ci sa te faca sa incerci sa lucrezi mai curat..sa te motiveze cu respect, mrsika |
Salut, sunt nou in arta VT-ului, am sa postez niste lucrari, astept critici,sfaturi si niste link-uri cu tutoriale in limba romana.
http://img.b-zone.ro/images/11914134...3535_thumb.jpg http://img.b-zone.ro/images/16628550...6914_thumb.jpg http://img.b-zone.ro/images/12158476...0552_thumb.jpg http://img.b-zone.ro/images/52076182...9147_thumb.jpg http://img.b-zone.ro/images/45036223...5893_thumb.jpg |
Pentru inceput e destul de bine,continua !
Vrei tutoriale in limba romana ?ai aici la tutoriale & help .Si daca vrei mai multe cauta pe youtube,are vre-o relevanta ca-s in limba ro sau eng(daca ai facut scoala stii si engleza). Un sfat fii atent la detalii,si continua ca ia un inceput bun . Succes! |
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
deci golf I
|
foarte frumoasa lucrarea, dar poate-i doar parerea mea, roata din spate parca sta putin in aer, da' asta e doar parerea mea...
|
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
comentați-o!!
|
Quote:
JUST KIDDIN" !!! :D - jante plate si puse aiurea , alt unghi; - deschizatura pe capote , prin care se vede filtrul ala de aer , plate ambele ca naiba; - semnale fata plate; - selectii colturoase; - pragul nu are "volum" , se vede bg-ul intre el si roata din fata; - grila "rupta" in 2 locuri in stanga , se vede efectul ala de "scara"; - stickerele de pe usa nu au perspectiva. Altceva nu ai mai modificat, sry. |
Quote:
:)) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
salut ce spuneti de bora mea ? :D
|
Quote:
Jantele - Plate Selectie Roata Fata - Facuta prost No Offence ! |
2 Attachment(s)
Am mai facut doua.
|
Quote:
oricum esti pe drumul cel bun,continua! Fear. |
2 Attachment(s)
|
@ Zoca - culoare vrea sa fie mata, sau semi-gloss? in orice caz ai nevoie de multe refs ,la bad-boy se vad zonele de unde l ai inceput, faruruile...nu au nici refs sunt si plate, si prea intunecate..+ linia rosie din grill are nevoie de umbre .
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Imi pare rau ca nu am fost si eu gata pt battle dar asta e ....ziceti si voi o vorba :-)
|
2 Attachment(s)
Va rog ..comentariii :X:X:X:X
|
@cannonball foarte frumoasa, ar fi iesit un challenge bun, poate la urmatoru ne dai gata.;)
|
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
Va rog comentatiiiii-oooo
|
@DbR pai sa incepem cu selectii cam coltzuroase pe la oglinzi, la bara la fel, se putea pune in locu grilei o plasa ceva, vreun intercooler eventual , rotile sunt putin cam blurry, cu o mai multa atentie la detalii putea sa iasa si mai bine
|
2 Attachment(s)
:D:D:D
|
2 Attachment(s)
Salutare...de 3 zile m-am apuc si eu de Vt..Deci sunt Incepator....
Va rog sa-mi spuneti ce am gresit si ce nu am gresit..si sa ma ajutati sa repar greseala Stiu ca am combinat mai multe stiluri... |
Ai cateva greseli si alea ar fi:background-ul,spoiler spate si geamurile prea fumuri.
|
2 Attachment(s)
cv la pliciseala,simplut:D---->
|
2 Attachment(s)
o parere......:D:D
Multumesc... |
Foarte frumos Mercedes-ul Fear.......:D:D:D
|
Equinox ..Mari greseli nu ai ..ai unele minore...
P.S. Nu mai da cu brush la cer ... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning